D3m1r0 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi ücretsiz bir edit programı arıyorum, oyun videoları editleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.041 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 18 Mart 2023 #2 DaVinci Resolve. Premiere/after effects tadında editler çıkmaz ücretsiz haliyle ama fena değil.
myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 18 Mart 2023 #3 Mobil mi PC mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 18 Mart 2023 #4 VSDC Free Video Editor, Camtasia gibi programlar ile edit yapılabilir ve OBS Studio veya D3DGear gibi programlar ile ekran kaydı alınabilir. Son düzenleme: 18 Mart 2023
VSDC Free Video Editor, Camtasia gibi programlar ile edit yapılabilir ve OBS Studio veya D3DGear gibi programlar ile ekran kaydı alınabilir.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 18 Mart 2023 #5 Mobilde CapCut var ancak daha profesyönel işler yapmak istiyorsan PC'den paralı After Effects öneririm.
Mobilde CapCut var ancak daha profesyönel işler yapmak istiyorsan PC'den paralı After Effects öneririm.
serhanyamand Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı AMD R7 M445 İşlemci i5 7200U Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2023 #6 D3m1r0 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi ücretsiz bir edit programı arıyorum, oyun videoları editleyeceğim. Genişletmek için tıkla... PC ise DaVinci Resolve ancak para vermem ve güzel edit programı isterim diyorsan. Yeni çıkan CapCut PC'yi dene eğer telefon ise CapCut'ın Mobile hali gene birincidir.
D3m1r0 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi ücretsiz bir edit programı arıyorum, oyun videoları editleyeceğim. Genişletmek için tıkla... PC ise DaVinci Resolve ancak para vermem ve güzel edit programı isterim diyorsan. Yeni çıkan CapCut PC'yi dene eğer telefon ise CapCut'ın Mobile hali gene birincidir.
GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 18 Mart 2023 #7 CapCut programını öneririm hem bedava hem birçok özeliği var.
Slewtsy Centipat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #8 ARDACD dedi: Vsdc Free video editor, Camtasia gibi programlar ile edit yapılabilir ve OBS Studio veya D3dgear gibi programlar ile edit yapılabilir. Genişletmek için tıkla... OBS Studio ile D3dgear ekran kaydı alma için kullanılır edit için değil. D3m1r0 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi ücretsiz bir edit programı arıyorum, oyun videoları editleyeceğim. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve.
ARDACD dedi: Vsdc Free video editor, Camtasia gibi programlar ile edit yapılabilir ve OBS Studio veya D3dgear gibi programlar ile edit yapılabilir. Genişletmek için tıkla... OBS Studio ile D3dgear ekran kaydı alma için kullanılır edit için değil. D3m1r0 dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi ücretsiz bir edit programı arıyorum, oyun videoları editleyeceğim. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 18 Mart 2023 #9 Slewtsy dedi: OBS Studio ile D3dgear ekran kaydı alma için kullanılır edit için değil. DaVinci Resolve. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım biliyordum kusura bakmayın.
Slewtsy dedi: OBS Studio ile D3dgear ekran kaydı alma için kullanılır edit için değil. DaVinci Resolve. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım biliyordum kusura bakmayın.