Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.001 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Başlıkta dediğim gibi, zamanında telefondan basit editler yapıyordum ama kendim PC'de edit yapmak istiyorum. Ücretli-ücretsiz önerileriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Başlıkta dediğim gibi, zamanında telefondan basit editler yapıyordum ama kendim PC'de edit yapmak istiyorum. Ücretli-ücretsiz önerileriniz var mı?
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 1 Temmuz 2021 #2 Camtasia Studio, Sony Vegas, Premiere Pro vs.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Temmuz 2021 #3 Kdenlive (ücretsiz) DaVinci Resolve (ücretsiz ücretli sürümüde var) Premiere Pro (ücretli) Vegas Pro (ücretli) Movavi (ücretsiz ücretli sürümüde var) Blender (ücretsiz) Shotcut (ücretsiz)
Kdenlive (ücretsiz) DaVinci Resolve (ücretsiz ücretli sürümüde var) Premiere Pro (ücretli) Vegas Pro (ücretli) Movavi (ücretsiz ücretli sürümüde var) Blender (ücretsiz) Shotcut (ücretsiz)
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.001 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 naberinnaberi dedi: Kdenlive (ücretsiz) DaVinci Resolve (ücretsiz ücretli sürümüde var) Premiere Pro (ücretli) Vegas Pro (ücretli) Movavi (ücretsiz ücretli sürümüde var) Blender (ücretsiz) Shotcut (ücretsiz) Genişletmek için tıkla... Para için dert etmiyorum da en sevdiğiniz hangisi. Fiyatları nasıl acaba bilgi verseysiniz iyi olurdu aslında.
naberinnaberi dedi: Kdenlive (ücretsiz) DaVinci Resolve (ücretsiz ücretli sürümüde var) Premiere Pro (ücretli) Vegas Pro (ücretli) Movavi (ücretsiz ücretli sürümüde var) Blender (ücretsiz) Shotcut (ücretsiz) Genişletmek için tıkla... Para için dert etmiyorum da en sevdiğiniz hangisi. Fiyatları nasıl acaba bilgi verseysiniz iyi olurdu aslında.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 1 Temmuz 2021 #5 Fragmovie tarzı yapacaksan en iyi After Effects. Basit kesme biçme yapacaksan Premiere Pro ve DaVinci Resolve.
Fragmovie tarzı yapacaksan en iyi After Effects. Basit kesme biçme yapacaksan Premiere Pro ve DaVinci Resolve.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.589 Çözümler 20 1 Temmuz 2021 #6 Yeyil dedi: Başlıkta dediğim gibi, zamanında telefondan basit editler yapıyordum ama kendim PC'de edit yapmak istiyorum. Ücretli-ücretsiz önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sony Vegas Pro kullanıyorum. İndirip ücretsiz sürümünü kullanıp deneyebilirsin.
Yeyil dedi: Başlıkta dediğim gibi, zamanında telefondan basit editler yapıyordum ama kendim PC'de edit yapmak istiyorum. Ücretli-ücretsiz önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Sony Vegas Pro kullanıyorum. İndirip ücretsiz sürümünü kullanıp deneyebilirsin.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Temmuz 2021 #7 Yeyil dedi: Para için dert etmiyorum da en sevdiğiniz hangisi. Fiyatları nasıl acaba bilgi verseysiniz iyi olurdu aslında. Genişletmek için tıkla... Kdenlive (0TL) Davici resolve (0TL) Premiere pro (132TL) Vegas Pro (3.892TL) Movavi (0TL Blender (0TL Shotcut (0TL) Ücretli sürümlerini dahil etmedim.
Yeyil dedi: Para için dert etmiyorum da en sevdiğiniz hangisi. Fiyatları nasıl acaba bilgi verseysiniz iyi olurdu aslında. Genişletmek için tıkla... Kdenlive (0TL) Davici resolve (0TL) Premiere pro (132TL) Vegas Pro (3.892TL) Movavi (0TL Blender (0TL Shotcut (0TL) Ücretli sürümlerini dahil etmedim.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.001 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #8 naberinnaberi dedi: Kdenlive (0TL) Davici Resolve (0TL) Premiere Pro (132TL) Vegas Pro (3.892TL) Movavi (0TL Blender (0TL Shotcut (0TL) Ücretli sürümlerini dahil etmedim. Genişletmek için tıkla... 3.900 TL maşallah.
naberinnaberi dedi: Kdenlive (0TL) Davici Resolve (0TL) Premiere Pro (132TL) Vegas Pro (3.892TL) Movavi (0TL Blender (0TL Shotcut (0TL) Ücretli sürümlerini dahil etmedim. Genişletmek için tıkla... 3.900 TL maşallah.