Video Editleme Program Önerisi

Rasetsu

Picopat
Merhabalar,

Almış olduğum aksiyon kamerası ile çektiğim videoları editlemek, kalite ayarlarını değiştirmek gibi özellikler kullanabileceğim bir program istiyorum. Dji model olan kameram için telefonda Dji Mimo uygulaması var. Buradan bazı değişiklikleri yapabiliyorum ancak vlog tarzı videolar çekeceğim ve yüksek boyutlarda işlem ihtiyacı oluşacak. Telefonda yerim olmadığından bu uygulamayı pek kullanma şansım olmayacak. O yüzden bilgisayar üzerinden değişiklik yapabileceğim ücretli-ücretsiz editleme programı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kamera : Dji Action 5 Pro
Kullanım Amacı : 4k videoları 2k veya 1080p çözünürlüğe dönüştürmek, renk ayarlamaları yapma, ses düzeyi ayarlama vb.

CapCut işini görecektir.

Eğer profesyonel bir şekilde video düzenlemek istiyorsanız Adobe Premiere Pro veya after effects gibi programları tercih edebilirsiniz.
Bu programlar renk düzenleme, çözünürlük düşürme (örneğin 4K, 1080p), ses düzeyi ayarlama ve efekt ekleme konusunda oldukça iyidir.

Daha basit ve kullanımı kolay bir seçenek arıyorsanız Movavi Video Editor işinizi gayet iyi görecektir. Ayrıca DaVinci Resolve'u da deneyebilirsiniz ve ücretsiz sürümü bile renk düzenleme açısından çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…