V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #1 Kaliteli video editleme programı önerir misiniz? Ücretli uygun fiyatlı olabilir.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.585 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #2 viperx dedi: Kaliteli video editleme programı önerir misiniz? Ücretli uygun fiyatlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyatlımı senin için bilemem ama Adobe Premiere Pro öneririm.
viperx dedi: Kaliteli video editleme programı önerir misiniz? Ücretli uygun fiyatlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Uygun fiyatlımı senin için bilemem ama Adobe Premiere Pro öneririm.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.353 Makaleler 49 Çözümler 12 12 Eylül 2021 #3 TimoLoX dedi: Uygun fiyatlımı senin için bilemem ama Adobe Premiere Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Adobe, bu tarz markalardan daha tanınır. Ayrıca -bana göre- fiyatları tuzlu. Ama piyasasını hiç takip etmedim Adobe veya diğerlerinin. Düzenleme: Adobe Premiere Pro aylık 132 ₺.
TimoLoX dedi: Uygun fiyatlımı senin için bilemem ama Adobe Premiere Pro öneririm. Genişletmek için tıkla... Adobe, bu tarz markalardan daha tanınır. Ayrıca -bana göre- fiyatları tuzlu. Ama piyasasını hiç takip etmedim Adobe veya diğerlerinin. Düzenleme: Adobe Premiere Pro aylık 132 ₺.
Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.351 Makaleler 1 Çözümler 20 12 Eylül 2021 #4 Premiere Pro pahalı geldiyse ücretsiz olarak DaVinci Resolve öneririm. Çoğu profesyonel stüdyoda kullanılan bir program.
Premiere Pro pahalı geldiyse ücretsiz olarak DaVinci Resolve öneririm. Çoğu profesyonel stüdyoda kullanılan bir program.
Aeter Bloom Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 266 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #5 Filmora kullanması kolay bir uygulama. Göz atabilirsiniz.
Xriyantos Attopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 41 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 14 Eylül 2021 #6 Animotica var yıllık ücreti çok ucuz ve çok kolay kullanılıyor. Ama isteklerini karşılar mı bilemem.