Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #11 Hurma Ağacı dedi: Ben sadece mobilde diye biliyordum ama bilgisayar versiyonu da mı var? Bir de ücretsiz olduğu için CapCut logosu olur mu videoda? Genişletmek için tıkla... Hayır, tamamen ücretsiz ve bilgisayar versiyonu var. Ben uzun süredir kullanıyorum, videolara kendi logosunu falan koymuyor, tavsiye ederim kullanımı da çok basit.
Hurma Ağacı dedi: Ben sadece mobilde diye biliyordum ama bilgisayar versiyonu da mı var? Bir de ücretsiz olduğu için CapCut logosu olur mu videoda? Genişletmek için tıkla... Hayır, tamamen ücretsiz ve bilgisayar versiyonu var. Ben uzun süredir kullanıyorum, videolara kendi logosunu falan koymuyor, tavsiye ederim kullanımı da çok basit.
Proximity Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 280 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #12 Hurma Ağacı dedi: Ben sadece mobilde diye biliyordum ama bilgisayar versiyonu da mı var? Birde ücretsiz olduğu için Capcut logosu olur mu videoda? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda da kullanabileceğiniz versiyonu var. Düzenlediğiniz videolara logo(watermark) koymaz ve kullanımı oldukça basittir.
Hurma Ağacı dedi: Ben sadece mobilde diye biliyordum ama bilgisayar versiyonu da mı var? Birde ücretsiz olduğu için Capcut logosu olur mu videoda? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda da kullanabileceğiniz versiyonu var. Düzenlediğiniz videolara logo(watermark) koymaz ve kullanımı oldukça basittir.