edit işinde yeni sayılırım ama adobenin bütün programları var ve yavaş yavaş öğreniyorum fakat bu editte bunu nasıl yapmış yani after effects ile mi yoksa başka bir programla mı onu çözemedim o yüzden sormak istedimEdit ve düzenlemeler için Adobe uygulamaları en profesyonelleri. Video için premiere pro tercih edebilirsiniz
Edit işinde yeni sayılırım ama Adobe'nin bütün programları var ve yavaş yavaş öğreniyorum fakat bu editte bunu nasıl yapmış yani After Effects ile mi yoksa başka bir programla mı onu çözemedim o yüzden sormak istedim.
tamamdır teşekkürlerHangi programla yaptığı çok belli olmaz. After effecs de kullanabilirsiniz Premiere Pro da tabii bunlar kompleks uygulamalar iyice öğrenin.
Kullanıcının adından da yola çıkarak After Effects diyebiliriz fakat rötuşlar için belki ekstra bir program kullanıyordur.edit işinde yeni sayılırım ama adobenin bütün programları var ve yavaş yavaş öğreniyorum fakat bu editte bunu nasıl yapmış yani after effects ile mi yoksa başka bir programla mı onu çözemedim o yüzden sormak istedim
Capcutun bilgisayar sürümüde yeterli eğer adobe üyeliginiz varsa adobe kullanın yoksa capcuttan editin temellerini atıp adobeye geçin ae gerçekten çok karışık gelebilir yeniyseniz. Bu arada edit after effectsten yapılmış.edit işinde yeni sayılırım ama adobenin bütün programları var ve yavaş yavaş öğreniyorum fakat bu editte bunu nasıl yapmış yani after effects ile mi yoksa başka bir programla mı onu çözemedim o yüzden sormak istedim
adobenin tüm programlarını satın aldım bölümümden dolayı edit işini de kendim istediğim için başlamıştım, teşekkür ederimCapcutun bilgisayar sürümüde yeterli eğer adobe üyeliginiz varsa adobe kullanın yoksa capcuttan editin temellerini atıp adobeye geçin ae gerçekten çok karışık gelebilir yeniyseniz. Bu arada edit after effectsten yapılmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.