Video editlemek için program önerisi

Konu sahibi kalitel iş yapacaksan Premiere Pro çoluk çocuk işi yapacaksan CapCut şu an gördüğün çoğu YouTuber ve film editörleri Premiere Pro kullanıyor.
Capcut işlevli ve kolay bir programdır. Öğrenirsen güzel şeyler çıkabilir. Ucuz demiş adam ayrıca.

Premiere'i acacak bilgisayarınız olmadığı için Movavi kullanmanız normal çok gelişmemişsiniz

Premiere'i acacak bilgisayarınız olmadığı için Movavi kullanmanız normal çok gelişmessiniz gelişmemissinizde.
Konu sahibi zor olmamasını istemiş sen 3 mesaj atmışsın Premiere diye. İyi misin?

Konu sahibi zor olmamasını istemiş sen 3 mesaj atmışsın Premiere diye. İyi misin?

Premiere ilk defa zor diyeni görüyorum bir edit işine girerkende kimse sana CapCut bilgini sormuyor bunu bilmende fayda var.

Premiere ilk defa zor diyeni görüyorum bir edit işine girerkende kimse sana CapCut bilgini sormuyor bunu bilmende fayda var.

Edit işine gireceği ne malum belki kendi çapında edit yapacak. Ayrıca seni neden göz ardı ettiğimi buldum, forumdaki açık ara en toksik kişi sensin. Sadece kendi fikirlerinin olduğu bir dünyada yaşıyorsun.

Dostum edit işine falan girmeyeceğim öylesine videolar yapacağız. Ayrıca bildiğim kadarıyla premier daha ağır bir program. Ameliyat olduğum için masaüstüne geçemiyorum, laptopun gücü de kısıtlı olduğu için Capcut ve movavi iyi olur gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…