5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Ocak 2023 #21 After Effects & Premiere Pro.
C CLAUDRESSED Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #22 CapCut PC'ye Türkçe desteği falan geldimi.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Ocak 2023 #23 Arkadaşlar After Effects ve Premiere Pro giriş seviyesi için biraz fazla zor,Davinci yada capcut başlangıç için iyi.
Arkadaşlar After Effects ve Premiere Pro giriş seviyesi için biraz fazla zor,Davinci yada capcut başlangıç için iyi.
C CLAUDRESSED Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #24 neqetria dedi: Arkadaşlar After Effects ve Premiere Pro giriş seviyesi için biraz fazla zor, DaVinci'ya da CapCut başlangıç için iyi. Genişletmek için tıkla... DaVinci'de bence karmaşık başlangıç için en iyisi CapCut bence DaVinci kullanmaya başladığımda daha girdiğim an kafam karıştı.
neqetria dedi: Arkadaşlar After Effects ve Premiere Pro giriş seviyesi için biraz fazla zor, DaVinci'ya da CapCut başlangıç için iyi. Genişletmek için tıkla... DaVinci'de bence karmaşık başlangıç için en iyisi CapCut bence DaVinci kullanmaya başladığımda daha girdiğim an kafam karıştı.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Ocak 2023 #25 Turkish Delight dedi: DaVinci Resolve. DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com Genişletmek için tıkla... Bu programı öğrenmesi bayağı zor. Başlangıç için çok önermem.
Turkish Delight dedi: DaVinci Resolve. DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com Genişletmek için tıkla... Bu programı öğrenmesi bayağı zor. Başlangıç için çok önermem.
Q QXSJEN Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #26 CLAUDRESSED dedi: DaVinci'de bence karmaşık başlangıç için en iyisi CapCut bence DaVinci kullanmaya başladığımda daha girdiğim an kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... ozaman capcut indiriyom tamamen ücretsiz demi
CLAUDRESSED dedi: DaVinci'de bence karmaşık başlangıç için en iyisi CapCut bence DaVinci kullanmaya başladığımda daha girdiğim an kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... ozaman capcut indiriyom tamamen ücretsiz demi
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Ocak 2023 #27 QXSJEN dedi: O zaman CapCut indiriyorum tamamen ücretsiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Pro olmayan versiyonu evet ücretsiz ve iş görür gayet hızlı render alıyor beğeniyorum.
QXSJEN dedi: O zaman CapCut indiriyorum tamamen ücretsiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Pro olmayan versiyonu evet ücretsiz ve iş görür gayet hızlı render alıyor beğeniyorum.
Q QXSJEN Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #28 O zaman herkese teşekkürler iyi akşamlar dilerim.