kaan212 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz?
Erkinn Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 Yer Minecraft'ta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #2 Lightworks
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 9 Nisan 2021 #3 kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Momavi editör yetecektir.
kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Momavi editör yetecektir.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Camtasia'yı bir haftalığına ücretsiz kullanabiliyorsunuz diye biliyorum karışık da değil. İşinizi görür.
Camtasia'yı bir haftalığına ücretsiz kullanabiliyorsunuz diye biliyorum karışık da değil. İşinizi görür.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 9 Nisan 2021 #5 Windows 10'un Video Editor'ünü kullanabilirsiniz. Benim günlük işlerimi görüyor.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 9 Nisan 2021 #6 Arayüzü basit, videopad deneme sürümünü kullanabilirsin.
3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 9 Nisan 2021 #8 kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Windows kullanıyorsan kendi ücretsiz programı var. Ücretsiz ve filigransız. Basit kullanım için işini görür.
kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Windows kullanıyorsan kendi ücretsiz programı var. Ücretsiz ve filigransız. Basit kullanım için işini görür.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 9 Nisan 2021 #9 kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Movavi'nin Full sürümünü kullanıyorum ve oldukça memnunum ve bedava video editörlerinde videonun ortasına yazı ekler o yüzden Full sürümünü bul haberin olsun.
kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Movavi'nin Full sürümünü kullanıyorum ve oldukça memnunum ve bedava video editörlerinde videonun ortasına yazı ekler o yüzden Full sürümünü bul haberin olsun.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 9 Nisan 2021 #10 kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece birleştirmeyse Windows'un kendi programını kullanabilirsin. Movavi ve Camtasia'da filigram olduğunu hatırlıyorum. Boş yere indirme.
kaan212 dedi: Merhabalar, benim işim için acil birkaç farklı videoyu birleştirmem gerekiyor, ücretsiz hangi programı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sadece birleştirmeyse Windows'un kendi programını kullanabilirsin. Movavi ve Camtasia'da filigram olduğunu hatırlıyorum. Boş yere indirme.