Video editörlüğüne devam edilmeli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar video editliğine başladım ilk önce motivasyon kaynaklı videolar paylaşmak istedim. Yapmaya başladım an videom hiç izlenmedi sonra spor içeriği yapayım dedim o da olmayacak gibi gözüküyor. Sizce ne yapayım? Hesabım bu:

Sizce geliştirebilir miyim? Devam edeyim mi? Video nasıl bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Montajı beğenmedim sadece videoları birleştirip yazı koymuşsunuz büyük ihtimal CapCut tarzı uygulamadan yaptınız ama kendinizi geliştirip farklı alanlarda montaj yapmanız daha iyi olur çünkü bunun gibi bir sürü motivasyon sayfası var.

Muhtemelen telefondan yapıyorsunuz video ekrana tam oturulmamış daha da geliştirilmeli başka içerikler bulmalısın motivasyon videolarıyla kimse motive olmuyor bu şekilde.

Muhtemelen telefondan yapıyorsunuz video ekrana tam oturulmamış daha da geliştirilmeli başka içerikler bulmalısın motivasyon videolarıyla kimse motive olmuyor bu şekilde.

CapCut tan yaptım PC üzerinden. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum bir kitleye sahip olup ürün stamak ürün pazarlamak istiyorum ama ne yapsam tavsiyeleriniz nedir?

Hocam video editörlüğünde gelişmek istiyorsan, daha profosyonel uygulamalar kullanman lazım, Capcut, VN, Video star gibi uygulamalarla Editörlük olunmaz.
Telefonda iseniz Alight Motion Pro, Bilgisayarda ise After effects kullanmanızı öneririrm, ben alight motion kullanıyordum çok iyi ve güzel edit programıdır telefonda.
Bilgisayar da iseniz After effects yükleyin.

Kendini geliştirmeni öneririm, farklı bakış açıları kazan. Sonra kazandıklarını videoda yansıt.

İçerik olarak ne üretiyorsunuz? Ben bulamadım. Kendim fitness yapıyorum fitness desem bilmiyorum. Araba video editine mi başlasam acaba?

Kendini geliştirmeni öneririm, farklı bakış açıları kazan. Sonra kazandıklarını videoda yansıt.

Araba videoları mı üretsem?

İçerik olarak ne üretiyorsunuz? Ben bulamadım. Kendim fitness yapıyorum fitness desem bilmiyorum. Araba video editine mi başlasam acaba?

Araba videoları mı üretsem?

Alandan çok önce kendini edit anlamında geliştirmelisin. Önden belli bir kompozisyon şeklinde düşünüp kafanda bir şey kurup başla. Aman başlayayım aklıma gelir yaparken dersen ortaya çok amatör bir iş çıkartırsın. Başkalarından kopyalamak seni bir yere kadar götürür kendin birşeyler oluşturmalısın.

Hocam sıkıntı video bulmakta. Yaparken şarkının drop olacağı kısma göre yapmaya çalışıyorum.

Ben Lyrics ve Fragmovie tarzı yapıyorum, fakat telefonda, bilgisayara göre biraz daha kısıtlı. After effects'i kesinlikle öneririm, çok iyi ve çok güzel şeyler yapılıyor.
Ben telefondan bunları yapıyorsam, siz çok daha iyi şeyler yapabilirsiniz bilgisayar da, sadece zaman lazım gelişmeniz için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…