E Efekan Cesur Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Merhaba, arkadaşlar benim arkadaşım video çekti. Bana atacak ve ben editliyeceğim ama hani platformdan en hızlı şekilde bana yollayabilir bu konuda yardımcı olur musunuz?
Merhaba, arkadaşlar benim arkadaşım video çekti. Bana atacak ve ben editliyeceğim ama hani platformdan en hızlı şekilde bana yollayabilir bu konuda yardımcı olur musunuz?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com buraya yükleyip size atabilir.
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com buraya yükleyip size atabilir.
E Efekan Cesur Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #3 MükreminT dedi: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com Buraya yükleyip size atabilir. Genişletmek için tıkla... En fazla 250 MB'lık video atabiliyorum ama video 250 MB'dan yüksek.
MükreminT dedi: Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now! streamable.com Buraya yükleyip size atabilir. Genişletmek için tıkla... En fazla 250 MB'lık video atabiliyorum ama video 250 MB'dan yüksek.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 Efekan Cesur dedi: En fazla 250 MB'lık video atabiliyorum ama video 250 MB'dan yüksek. Genişletmek için tıkla... Dosya upload veya Mega'ya bakabilirsiniz tek bildiğim ve en çok kullandığım bu 2 site var hocam. Dosya Upload - Dosya Yükle indir Dosya yükle. Dosyalarınızı upload edin hızlı ve sorunsuz şekilde paylaşın. Paylaştığınız dosyalar en hızlı şekilde indirilsin. www.dosyaupload.com MEGA: Protect your Online Privacy Secure and private cloud storage for everyone. Store and share files, chat, meet, back up, sync, and more. mega.io
Efekan Cesur dedi: En fazla 250 MB'lık video atabiliyorum ama video 250 MB'dan yüksek. Genişletmek için tıkla... Dosya upload veya Mega'ya bakabilirsiniz tek bildiğim ve en çok kullandığım bu 2 site var hocam. Dosya Upload - Dosya Yükle indir Dosya yükle. Dosyalarınızı upload edin hızlı ve sorunsuz şekilde paylaşın. Paylaştığınız dosyalar en hızlı şekilde indirilsin. www.dosyaupload.com MEGA: Protect your Online Privacy Secure and private cloud storage for everyone. Store and share files, chat, meet, back up, sync, and more. mega.io
Yiğit Efe55 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #5 Youtube'a yükleyip liste dışı işaretleyin. bu sayede sadece videoyu gönderdikleriniz görebilir.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 1 Mayıs 2021 #6 Google Drive olabilir. Dosya 2 GB'dan küçükse WeTransfer de kullanılabilir.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #7 Yiğit Efe55 dedi: YouTube'a yükleyip liste dışı işaretleyin. Bu sayede sadece videoyu gönderdikleriniz görebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş en hızlı şekilde demiş YouTube bir sürü detay sunduğu için geç oluyor
Yiğit Efe55 dedi: YouTube'a yükleyip liste dışı işaretleyin. Bu sayede sadece videoyu gönderdikleriniz görebilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaş en hızlı şekilde demiş YouTube bir sürü detay sunduğu için geç oluyor
E Efekan Cesur Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 suleymandy dedi: Dosya upload veya Mega'ya bakabilirsiniz tek bildiğim ve en çok kullandığım bu 2 site var hocam. Dosya Upload - Dosya Yükle indir Dosya yükle. Dosyalarınızı upload edin hızlı ve sorunsuz şekilde paylaşın. Paylaştığınız dosyalar en hızlı şekilde indirilsin. www.dosyaupload.com MEGA: Protect your Online Privacy Secure and private cloud storage for everyone. Store and share files, chat, meet, back up, sync, and more. mega.io Genişletmek için tıkla... Dosya upload a videoyu yükledi mesela nasıl ben alacağım videoyu gmalini bana vermesi mi gerek.
suleymandy dedi: Dosya upload veya Mega'ya bakabilirsiniz tek bildiğim ve en çok kullandığım bu 2 site var hocam. Dosya Upload - Dosya Yükle indir Dosya yükle. Dosyalarınızı upload edin hızlı ve sorunsuz şekilde paylaşın. Paylaştığınız dosyalar en hızlı şekilde indirilsin. www.dosyaupload.com MEGA: Protect your Online Privacy Secure and private cloud storage for everyone. Store and share files, chat, meet, back up, sync, and more. mega.io Genişletmek için tıkla... Dosya upload a videoyu yükledi mesela nasıl ben alacağım videoyu gmalini bana vermesi mi gerek.