Yardımcı olursanız çok sevinirim. CapCut PC versiyonu kullanıyorum ancak sizin kendi kullandığınız bedava bir uygulama varsa onda da anlatabilirsiniz.
Link
DaVinci'ye geçmenizi öneririm. Bende CapCut kullanıyordum ama filigran sorunu ve sürekli üyelik satmaya çalışması beni rahatsız etti. Geçiş konusunda daha spesifik olursanız yardımcı olabilirim.
Kullanabilirim hocam şu anda zaten yüklü ancak kullanması biraz zor geldiği için kullanmadım geçişlerden kastım mesela sadece arabanın alındığı ve sağdan soldan üstten gelip yeni videoya onunla devam edilmesi umarım anlatabilmişimdir.
Arayüz daha karmaşık gelecek bana da başta oldu ama rehberini izlerseniz sorun olmaz. Dediğinizi anladığımdan emin değilim. Görsel üzerinde gösterebilirseniz daha rahat olur.
Ben size aynı geçişin olduğu farklı bir video daha atayım hocam kastım mesela Courier'in arka planı kesilmiş ve üstten geliyor mesela sonrasında o şekilde de devam ediyor video.Link 2
Hocam ben böyle bir edit yapmamıştım ama galiba istediğiniz zaman aralığına göre resmi hareket ettirmeniz gerekiyor. Bir yerde böyle görmüştüm. Daha doğru bilgi için YouTube'da aratabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.