xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #1 Soru başlıkta gibi arkadaşlar. Video görüntülendikçe başlıkta görüntülenmenin yazmasını nasıl yapabilirim?
Soru başlıkta gibi arkadaşlar. Video görüntülendikçe başlıkta görüntülenmenin yazmasını nasıl yapabilirim?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 10 Ocak 2021 #2 Hangi platform için?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 10 Ocak 2021 #3 Sorunu anlayamadık sanırım. Normalde öyle olmuyor mu? VLC Player deneyin isterseniz.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #4 Silinen üye dedi: Hangi platform için? Genişletmek için tıkla... Youtube için yapmak istiyorum. Lord Raiden dedi: Sorunu anlayamadık sanırım. Normalde öyle olmuyor mu? VLC Player deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi youtubede video görüntülenmesini videonun başlığına otomatik olarak yazmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Silinen üye dedi: Hangi platform için? Genişletmek için tıkla... Youtube için yapmak istiyorum. Lord Raiden dedi: Sorunu anlayamadık sanırım. Normalde öyle olmuyor mu? VLC Player deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi youtubede video görüntülenmesini videonun başlığına otomatik olarak yazmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 10 Ocak 2021 #5 Bildiğiniz ayarları yaptıktan sonra yüklerseniz aynı şekilde izlenmesi görüntülenecektir. Bir şey yapmanız gerektiğini zannetmiyorum.
Bildiğiniz ayarları yaptıktan sonra yüklerseniz aynı şekilde izlenmesi görüntülenecektir. Bir şey yapmanız gerektiğini zannetmiyorum.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #6 Silinen üye dedi: Bildiğiniz ayarları yaptıktan sonra yüklerseniz aynı şekilde izlenmesi görüntülenecektir. Bir şey yapmanız gerektiğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Videoda gösteriliyor biliyorum ama bunun video başlığında da yazmasını istiyorum. Bunun gibi:
Silinen üye dedi: Bildiğiniz ayarları yaptıktan sonra yüklerseniz aynı şekilde izlenmesi görüntülenecektir. Bir şey yapmanız gerektiğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Videoda gösteriliyor biliyorum ama bunun video başlığında da yazmasını istiyorum. Bunun gibi:
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 10 Ocak 2021 #7 Ayar yapmanıza gerek yok.
xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #8 Silinen üye dedi: Ayar yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ayar yapmadan nasıl yapabilirim ki. Kod ile yapıyor.
Silinen üye dedi: Ayar yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ayar yapmadan nasıl yapabilirim ki. Kod ile yapıyor.
Ravix of Fourhorn Hectopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #9 Silinen üye dedi: Ayar yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam soruyu pek anlamamışsınız gibi.
Silinen üye dedi: Ayar yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam soruyu pek anlamamışsınız gibi.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 10 Ocak 2021 #10 Ravix of Fourhorn dedi: Hocam soruyu pek anlamamışsınız gibi. Genişletmek için tıkla... Karışıklık.