nacaar Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 674 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Ocak 2021 #11 xKemalC dedi: Hocam bunu ayar yapmadan nasıl yapabilirim ki. Kod ile yapıyor. Genişletmek için tıkla... O videoyu bende izledim ve gerçekten çalışıyor fakat sadece kodla yapıldığını biliyorum. Sanırım o arkadaş da yurt dışından görmüş içeriği. Yabancı kanallara bakabilirsiniz.
xKemalC dedi: Hocam bunu ayar yapmadan nasıl yapabilirim ki. Kod ile yapıyor. Genişletmek için tıkla... O videoyu bende izledim ve gerçekten çalışıyor fakat sadece kodla yapıldığını biliyorum. Sanırım o arkadaş da yurt dışından görmüş içeriği. Yabancı kanallara bakabilirsiniz.
Semihself Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 195 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #12 Mesele bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mesele bu; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et