PhoenixBlaze Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Youtube için bir içerik yaptım. Konu, Minecraft'tı blok kıramadan bitirmek. Sizce hangi thumbnail daha ilgi çekici ve iyidir? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-31 215733.png 426,4 KB · Görüntüleme: 31 Baslksz6_20240831221827.png 1,1 MB · Görüntüleme: 28
Youtube için bir içerik yaptım. Konu, Minecraft'tı blok kıramadan bitirmek. Sizce hangi thumbnail daha ilgi çekici ve iyidir?
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #2 PhoenixBlaze dedi: YouTube için bir içerik yaptım. Konu, Minecraft'Ti blok kıramadan bitirmek. Sizce hangi thumbnail daha ilgi çekici ve iyidir? Genişletmek için tıkla... Sağdaki daha iyi, hedef kitle yaşı kaç?
PhoenixBlaze dedi: YouTube için bir içerik yaptım. Konu, Minecraft'Ti blok kıramadan bitirmek. Sizce hangi thumbnail daha ilgi çekici ve iyidir? Genişletmek için tıkla... Sağdaki daha iyi, hedef kitle yaşı kaç?
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 31 Ağustos 2024 #3 PhoenixBlaze dedi: YouTube için bir içerik yaptım. Konu, Minecraft'Ti blok kıramadan bitirmek. Sizce hangi thumbnail daha ilgi çekici ve iyidir? Genişletmek için tıkla... İkincisi. Ama renkler biraz kötü duruyor. O düzeltilebilir.
PhoenixBlaze dedi: YouTube için bir içerik yaptım. Konu, Minecraft'Ti blok kıramadan bitirmek. Sizce hangi thumbnail daha ilgi çekici ve iyidir? Genişletmek için tıkla... İkincisi. Ama renkler biraz kötü duruyor. O düzeltilebilir.
PhoenixBlaze Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #5 erayisteya dedi: Sağdaki daha iyi, hedef kitle yaşı kaç? Genişletmek için tıkla... ilk videom kitlem var denemez ama hitap etmek istediğim kitle Yusufte'nin kitlesi gibi diyebilirim
erayisteya dedi: Sağdaki daha iyi, hedef kitle yaşı kaç? Genişletmek için tıkla... ilk videom kitlem var denemez ama hitap etmek istediğim kitle Yusufte'nin kitlesi gibi diyebilirim
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #6 PhoenixBlaze dedi: İlk videom kitlem var denemez ama hitap etmek istediğim kitle Yusufte'nin kitlesi gibi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... O kadar hakim değilim o konulara, ama anladığım kadarıyla 13-18 yaş arası gibi.
PhoenixBlaze dedi: İlk videom kitlem var denemez ama hitap etmek istediğim kitle Yusufte'nin kitlesi gibi diyebilirim. Genişletmek için tıkla... O kadar hakim değilim o konulara, ama anladığım kadarıyla 13-18 yaş arası gibi.
PhoenixBlaze Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #7 erayisteya dedi: O kadar hakim değilim o konulara, ama anladığım kadarıyla 13-18 yaş arası gibi. Genişletmek için tıkla... aynen
erayisteya dedi: O kadar hakim değilim o konulara, ama anladığım kadarıyla 13-18 yaş arası gibi. Genişletmek için tıkla... aynen
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #8 PhoenixBlaze dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... O kitle için böyle biraz daha efekt patlama kırma falan koysanız daha iyi olur.
PhoenixBlaze dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... O kitle için böyle biraz daha efekt patlama kırma falan koysanız daha iyi olur.
PhoenixBlaze Zeptopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #9 erayisteya dedi: O kitle için böyle biraz daha efekt patlama kırma falan koysanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yani ikinci mi diyorsunuz?
erayisteya dedi: O kitle için böyle biraz daha efekt patlama kırma falan koysanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yani ikinci mi diyorsunuz?