Video için kapak resmi uygun mu?

Daha fazla  
Geçenlerde 3 farklı souls like oyunu test ettim diye video attım 30 gösterim aldım ama izlenmem 0'dı. Sorunun kapata olması lazımdı çünkü videoya tıklayan yoktu. İlk yaptığım birinci kapat ikincisi ise yeni yaptığım fikir öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    1,5 MB · Görüntüleme: 101
  • BİRBİRİNDEN GARİP SOULS LİKE OYUNLARI TEST ETTİM.png
    BİRBİRİNDEN GARİP SOULS LİKE OYUNLARI TEST ETTİM.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
Standart bir kullanıcı olarak yorum yapayım, Tanımadığım rastgele bir kanalın 3 adet souls oyunu hakkında yaptığı yorum beni hiç ilgilendirmez. Ayrıca kapakta tanıtımdan çok duyguya önem vermelisin, steam sayfalarının fazla olduğunu düşünüyorum.
oldukça haklısın maalesef yeni kanalların ya trendlere ayak uydurmalı ya shorts içeriği yapmalı sanırım shortsan dan devam edicen sağolun

Geçenlerde 3 farklı souls like oyunu test ettim diye video attım 30 gösterim aldım ama izlenmem 0'dı. Sorunun kapata olması lazımdı çünkü videoya tıklayan yoktu. İlk yaptığım birinci kapat ikincisi ise yeni yaptığım fikir öneriniz var mı?
Yazı fontunu değiştirmeni öneririm. Birde arkada ki görseli daha net seç. Onun dışında "Acayip" yazısı daha iyi yere farklı bir görünümde konulabilir.

Soldaki görsel bence daha ilgi çekici. Sağdaki görselde yazı ekranda çok fazla yer kaplıyor. Sorun kapladığı alan değil bu alanı estetik olmayan bir şekilde kaplaması. Soldaki kapak fotoğrafında kullandığınız Steam görüntülerini kaldırıp yerine o oyunların ana karakterlerini koymanız daha iyi bir görüntü oluşturabilir. Dark Souls karakteri ve üzerindeki yazı durabilir. Yazıya dış çizgi eklerseniz daha okunaklı olabilir. "Acayip" yazısını kaldırmanızı öneriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı