Video için kapak resmi uygun mu?

Steam ekran görüntülerine gölgelendirme koy, bana kalırsa Chatgpt'den oluştur daha tatlı olur. Ok işareti vs. de ekle kırmızı sarı olacak yazı renkleri kullan. 3 öğe kuralını geçme. Thumbnail sade olmalı ve üzerinde 3 unsur bulunmalı. Yazı, cisim ve arkaplan olarak. İlgi çekici bir başlık ve doğru tagler ile videon ana sayfaya düşecektir. Dediğimi harfiyen uygularsan, yürür gidersin.

Ben şu tarz bir şey yaptım örnek olsun diye. Bunun gibi yapabilirsin veya bunu alabilirsin.
Arkada ki resimler senin o 3 tane oyunun ana resimleri.

Basit, çoğunlukla görsel ile bir şeyler anlatan (yazının az olduğu) ama dikkat çekici bir thumbnail denemesi yapabilmeniz için kendi yaptığım bir thumbnail’ı paylaşayım:

Farklı yerlerden ilham almak önemlidir. Bu resmi kendi kafama göre yaptım ancak size tavsiyem; yapacağınız thumbnail’ları, başka insanların yaptıklarına bakarak (tamamen aynısını yapmadan) bir benzerini, veyahut esinlenerek yeniden tasarlamanız olacaktır.

Sorunuza gelecek olursak, soldakinin daha çok gideri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…