brkylmz0751 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar, elimde bir video var diyelim ve bu videoyu kullanarak webde yayınlanmış aynı videoları veya benzerlerini bulmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Nasıl yapıldığını bilen var mı?
Arkadaşlar, elimde bir video var diyelim ve bu videoyu kullanarak webde yayınlanmış aynı videoları veya benzerlerini bulmak istiyorum. Bunu yapabilir miyim? Nasıl yapıldığını bilen var mı?
princehybrid Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #2 Video'dan bir kareyi görsel olarak kaydedip Google Images'de aratabilirsiniz.
brkylmz0751 Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #3 princehybrid dedi: Video'dan bir kareyi görsel olarak kaydedip Google ımages'de aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı.
princehybrid dedi: Video'dan bir kareyi görsel olarak kaydedip Google ımages'de aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı.
T Tuna The Fish Centipat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 98 Çözümler 1 Yer Alphabet, Inc. 27 Ekim 2021 #4 brkylmz0751 dedi: Denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Google Images'in alternatifi olan Bing Visual Search'ı da deneyebilirsiniz. Find similar images | Bing Görsel Arama
brkylmz0751 dedi: Denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Google Images'in alternatifi olan Bing Visual Search'ı da deneyebilirsiniz. Find similar images | Bing Görsel Arama