Video ile Discord ele geçirilebilir mi?

Şuan o virüs bilgisayarıma bulaştı mı? Hiç açmadan sildim. Kaspersky alarm vermedi ama.

Korkutmakta üstünüze yok. Discord üzerinden böyle bir dosya gönderilebilir mi? İmkan var mı? Ayrıca şimdi gerçekten korkmam gereken bir şey var mı?
Hayır gönderilmez discord ağırlıklı JavaScript ile kodlanmıştır. Ayrıca discord zaten gelen dosyaları tarıyor herhangi bir sorun olmaz. Arkadaşların dediği gibi en fazla discord crash verir yeniden baslatirsiniz olur biter.
Şuan o virüs bilgisayarıma bulaştı mı? Hiç açmadan sildim. Kaspersky alarm vermedi ama.
Hayır bulaşmadı. Arkadaşlar dosya decrypt edilmeden içinde virüs olup olmadığı bilinemez. Benim sanal makinede Windows dosyanin içinde trojan olduğunu söyledi. Ek not: fiili olarak belirlenebilir elbette kağıt üzerinde yüzde yüz virüs diyebilmek için decrypt edilmesi en sağlıklısı.

Decrypt?

Abi siz dalga geçiyor olmalısınız? Bir video izlendi diye bilgisayarınıza girip annenizin kızlık soyismini bulamazlar. Dediğiniz o kısaltılmış linkler doğru fakat arkadaş sadece play butonuna basıp video izlemiş ki büyük ihtimalle de bu video Discord uygulamanı o anlık dondurup hata vermesini sağlayıp seni korkutmak için.

Hele şükür ya bir allahın kulu çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…