Jon_Snow Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 423 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #1 Merhabalar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Virüs dolayından okullar kapalı bu yüzden evden çalışmaya başladım. Sürekli bir yere gittiğim için YouTube'daki ders videolarını indirmek istiyorum. Videoları hangi program ile indirebilirim?
Merhabalar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Virüs dolayından okullar kapalı bu yüzden evden çalışmaya başladım. Sürekli bir yere gittiğim için YouTube'daki ders videolarını indirmek istiyorum. Videoları hangi program ile indirebilirim?
Çözüm Maedhros19 22 Eylül 2020 IDM en iyi araçtır. Eğer yoksa 4K Video Downloader programını öneririm.
Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.404 Çözümler 2 14 Ağustos 2022 #11 Maedhros19 dedi: IDM en iyi araçtır. Eğer yoksa 4K Video Downloader programını öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam 4kvideodownloader için Premium almaya gerek var mı 5 dolar şu an. Artı 0 Eksi
Maedhros19 dedi: IDM en iyi araçtır. Eğer yoksa 4K Video Downloader programını öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam 4kvideodownloader için Premium almaya gerek var mı 5 dolar şu an.