Merhaba Arkadaşlar.
Yakın zamanda başlıkta da belirttiğim gibi oyun ve video işlemek için bir bilgisayar toplayacağım.
Ancak parçalar hakkında kesin bir karara varamıyorum. Bütçem yeni aldığımız araba ve eğitim maliyetleri yüzünden 3000TL-4000TL arasında. Toplamak istediğim sistem İntel Skylake tabanlı olsun istiyorum, ancak ana kartı bir türlü seçemiyorum. Beğendiğim sistemler hep bütçemi aşıyor. Bu yüzden AMD tarafında ki tavsiyelerinizi de dikkate alacağım. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu sistemi daha önce değerlendirdim ve içime sinmişti. Ancak Parçaları nereden uygun fiyata temin ederim bulamadım. Özellikle R9 380X Ekran Kartını. 960 2GB belleğe sahip olduğu için istemiyorum. Eğer bildiğin uygun bir yer varsa onu söylermisin?
Biraz fazla daha bütçen varsa, seçtiğim ekran kartı yerine 970 alırsan daha iyi olur. Sanırım Nvidia render da daha iyi. Kartı eklersen toplam 4.600 Tl olur.
Biraz fazla daha bütçen varsa, seçtiğim ekran kartı yerine 970 alırsan daha iyi olur. Sanırım Nvidia render da daha iyi. Kartı eklersen toplam 4.600 Tl olur.
Önerin için çok teşekkür ederim. Ancak Bahsettiğim sebepler olmasa zaten bütçem 7000-8000 TL'yi buluyor. O kadar kısıtlandım ki son çare size başvurdum. Çok teşekkür ederim en azından bir fikir edinmeme yardımcı oldun.
Bu sistem benim aklımda ki sistemlere neredeyse aynı ama 960 konusunda emin değilim benim daha sağlam bir ekran kartına ihtiyacım var. Yine de çok teşekkür ederim önerilerini aklında bulunduracağım.
Birde arkadaşlar amazon.com'dan alışveriş hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha uygun olur mu? Yoksa gümrük de sıkıntı çıkar mı?
Önerin için çok teşekkür ederim. Ancak Bahsettiğim sebepler olmasa zaten bütçem 7000-8000 TL'yi buluyor. O kadar kısıtlandım ki son çare size başvurdum. Çok teşekkür ederim en azından bir fikir edinmeme yardımcı oldun.
Önemli değil. Sana şunu söyleyebilirim, para biriktirebilirsen 970 koy keyfine bak dostum. 960 Benim içime pek sinmedi.
Dostum alabilirsin fakat ben kargo kısmına güvenmiyorum. Tüm kargocular değil ama bazıları paketleri atarak yerleştiriyorlar ve ekran kartı zarar görebilir bence @İlbey Ataberk Can .
Dostum alabilirsin fakat ben kargo kısmına güvenmiyorum. Tüm kargocular değil ama bazıları paketleri atarak yerleştiriyorlar ve ekran kartı zarar görebilir bence @İlbey Ataberk Can .