Video izlemek için rastgele bir ekran kartı takılır mı?

Makaleler
12
Daha fazla  
Başlığı okuyunca biraz garip gelebilir sorum. Çünkü cidden nasıl bir başlık atacağımı bilemedim. Neyse sorum şu;
Benim arkadaşım ekran kartını satıcak. Bugün adam gelip alıcakmış. Bu da bana diyor ki ben yenisini alana kadar ne yapacağım? Benimde aklıma bir yöntem geldi ama ne kadar doğru bilemiyorum. Şimdi bu sadece video ve Netflix gibi yerler için kullanacak bilgisayarı. Yani ekran kartını alana kadar. Bu sadece video veya film izlemek için kıytırık bir tane ekran kartını sisteme taksa sistemi çalışır mı? Bakın başka hiçbir şey yapmayacak. Sadece video ve film izleyecek. İşlemcisi R5 2600.

O zaman tahminlerim doğru. Peki herhangi bir hata verir mi? Mavi ekran vs. işlemcisi ekran kartına göre bayağı güçlü olacak çünkü.

Oyunlarda diretxc sürümü hata verebilir fakat videoda sıkıntı olmaz temiz kart alınırsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı