Arkadaşlar merhaba. YouTube'dan video izlerken video donuyor, sesler devam ediyor ama video donuyor. Brave kullanıyordum. Opera GX geçtim sorun devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? İnternetle alakalı bir durum yok.
Sistem bilgileri nedir? YouTube'da full hd mi izliyorsun? Sorunun iki unsuru var ya donanımsal ya da yazılımsal. Virüs ihtimali olabileceğini söylemek mümkün. Gerekli taramaları ve eklentileri iptal edin. Problemin temel kaynağı olma ihtimali var.
Arkadaşlar merhaba. YouTube'dan video izlerken video donuyor, sesler devam ediyor ama video donuyor. Brave kullanıyordum. Opera GX geçtim sorun devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? İnternetle alakalı bir durum yok.
Sistem bilgileri nedir? YouTube'da Full HD mi izliyorsun? Sorunun iki unsuru var ya donanımsal ya da yazılımsal. Virüs ihtimali olabileceğini söylemek mümkün. Gerekli taramaları ve eklentileri iptal edin. Problemin temel kaynağı olma ihtimali var.
Hocam virüs dediğiniz için format attım. Google Chrome indirdim bir de LoL tekrardan aynı sorun devam ediyor.
Sistemimde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum oyun oynarken vs hiç kasma vb. olmuyor. 16 GB RAM'im, RTX 3050 Ti laptop GPU, i5 11300H işlemcim var.
Hocam sanırım reklam engelliyeciden dolayıymış ben YouTube'da kapalı sanıyordum. YouTube yasakladığı için kapatmıştım zamanında hiç dikkat etmemiştim. Reklam engelleyiciyi kapattım bir videoda 5-6 dk civarında denedim bir sorun olmadı. Teşekkürler.