kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar internette video izlerken ara ara 1-2 saniye ekran kararıp düzeliyor, sorun nedir anlayamadım. Monitör kapanmıyor, driver'ler güncel, Ekran Kartı Asus GTX 760, oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok... Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar internette video izlerken ara ara 1-2 saniye ekran kararıp düzeliyor, sorun nedir anlayamadım. Monitör kapanmıyor, driver'ler güncel, Ekran Kartı Asus GTX 760, oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok... Nasıl düzeltebilirim?
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Acaba uyku ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekranı Kapat: 1 saat Uyku moduna geç: Hiçbir zaman Bu ayarlar seçili...
Silinen üye dedi: Acaba uyku ile alakalı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekranı Kapat: 1 saat Uyku moduna geç: Hiçbir zaman Bu ayarlar seçili...
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2014 #4 Umarım GTX 760 İle ilgili bir sorun yoktur. Şahsen yeni alacağım sisteme GTX 760 Eklemeyi düşünüyorum, Karttan soğumak istemem.
Umarım GTX 760 İle ilgili bir sorun yoktur. Şahsen yeni alacağım sisteme GTX 760 Eklemeyi düşünüyorum, Karttan soğumak istemem.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #5 Kardeşim karttan soğumana gerek yok. Bence GTX760 kullanıyorum ve gayet memnunum. İnternet hızıyla alakalı olabilir. Flash Player da sorun olabilir.
Kardeşim karttan soğumana gerek yok. Bence GTX760 kullanıyorum ve gayet memnunum. İnternet hızıyla alakalı olabilir. Flash Player da sorun olabilir.
A Alp Agovic Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #6 Ne tür video izlerken oluyor bu ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2014
kyoraku Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Haziran 2014 #7 Karttan soğumayın arkadaşlar Kartta değil sorun, yoksa oyunlarda sıkıntı olurdu, oyunda tık yok... Çok memnunum karttan
Karttan soğumayın arkadaşlar Kartta değil sorun, yoksa oyunlarda sıkıntı olurdu, oyunda tık yok... Çok memnunum karttan