Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 2 Ekim 2018 #11 Erdal Bakkal dedi: Mouse'lerde yan tuşlar hızlı bir şekilde ileri veya geri gitkmek için yapılmış fakat hiç yanlışlıkla geri tuşuna basıp video veya şarkıyı kestiniz mi? Eki Görüntüle 334811 Genişletmek için tıkla... Evet. Hatta geri gitmedim önceki sayfaya döndüm. Tesadüfe bakın ki resimdeki farenin aynısını laptopta kullanıyorum.
Erdal Bakkal dedi: Mouse'lerde yan tuşlar hızlı bir şekilde ileri veya geri gitkmek için yapılmış fakat hiç yanlışlıkla geri tuşuna basıp video veya şarkıyı kestiniz mi? Eki Görüntüle 334811 Genişletmek için tıkla... Evet. Hatta geri gitmedim önceki sayfaya döndüm. Tesadüfe bakın ki resimdeki farenin aynısını laptopta kullanıyorum.
Piscosour Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2018 #12 Opera çok sinir bozucu. Sağ tuşa basılı tutarak sağa veya sola kaydırdığımda bir önceki sayfa açılıyor.
Opera çok sinir bozucu. Sağ tuşa basılı tutarak sağa veya sola kaydırdığımda bir önceki sayfa açılıyor.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Ekim 2018 #13 Öyle bir farem olmadığı için sıkıntı yok. Merak edenler için: Logitech M171 kablosuz fareyi kullanıyorum.
Öyle bir farem olmadığı için sıkıntı yok. Merak edenler için: Logitech M171 kablosuz fareyi kullanıyorum.