Video izlerken renklerin soluklaşması

Mehmetorpil

Decapat
Daha fazla  
Video izlerken bir anlığına ya da sekme değiştirip geri geldiğimde renkler soluklaşıyor (kontrastı da değişiyor olabilir). Bazı sitelerde video izlerken de flash patlar gibi oluyor ama tam ekran yaptığımda sorun ortadan kalkıyor. Sistem daha çok yeni.

Eki Görüntüle 1564623

Soluk olarak bahsettiğim görüntü.

Eki Görüntüle 1564624

Normal hali (hangisi normal emin değilim).

Telefondan çektiğim için biraz bulanık ekran görüntüsü almaya çalışınca normal haline dönüyor.

Sistem:
  • ASUS ROG Stix G513QM
  • AMD Ryzen 9 5900HX
  • NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU
  • ASUS G513QM Anakart
  • Samsung 16x1 16 GB RAM

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2022-11-06 saat 14.11.52.jpg
    WhatsApp Görsel 2022-11-06 saat 14.11.52.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 1.jpg
    1.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 51
Dinamik kontrast, akıllı parlaklık ve benzeri isimlendirme ile dizüstülerin birçoğunda olan sinir bozucu yeni özellikler. Devre dışı bırakalabiliyor çoğunda, Win11 ayarlarından ve/veya dizüstü markasının kendi kontrol menüsünden veya Regedit'ten çeşitli devre dışı bırakma yöntemleri var.

Dinamik kontrast, akıllı parlaklık ve benzeri isimlendirme ile dizüstülerin birçoğunda olan sinir bozucu yeni özellikler. Devre dışı bırakalabiliyor çoğunda, Win11 ayarlarından ve/veya dizüstü markasının kendi kontrol menüsünden veya Regedit'ten çeşitli devre dışı bırakma yöntemleri var.
Win 11 kullanıyorum ve adaptive brightness dediğiniz şeyi karşılıyor.
WhatsApp Görsel 2022-11-06 saat 20.13.44.jpg

Bu ayarı kapatıp bilgisayarı tekrar başlattım ama sorun çözülmedi
Ayrıca ben bu laptopa dönüştürücü (hdmi to Vga) ile ekran bağlamıştım beğenmediğim için iptal ettim. Ben tekrar bağladığımda sorun ortadan kalkıyor. Format da attım ama hala düzelen bir şey yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı