Video izlerken yeşil ekran sorunu

ScolisT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımda boyle bır sorun yoktu, fakat bir de vıdeo ızlerken fılm, ızlerken 2 sanıyelıgıne boyle olup duzelıyor. Sadece vıdeolarda, oyun vs. bir sorun yok, sebebı nedır? Yenı olan bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımda boyle bır sorun yoktu fakat bir de vıdeo ızlerken fılm ızlerken 2 sanıyelıgıne boyle olup duzelıyor, sadece vıdeolarda oyun vs bir sorun yok, sebebı nedır? Yenı olan bir şey.
Bendede oluyordu fakat bu kadar da değildi.

Hocam, ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

Ekran kartı sürücünüzü nereden güncellediniz? Ekran kartı sürücü arızası değilse @GhosT1 arkadaşımın dediği gibi yüksek ihtimalle ekran kartı arızalıdır.

Bana bilgisayari uyku moduna aldıktan sonra oluyor. Driver silmekle de düzelmiyor. Benim uyguladığım çözüm yeniden başlatmak.

@Murat5038 hocamın belirttiği çözümleri bir uygulayın ancak kullandığınız kartın eski olduğunu ve durumun chipset arızası olduğunu düşünüyorum tabi oyunlarda vs. yük altında olmaması ayrı bir garip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…