ordanello Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Ben OBS kullanıyorum fakat oyundan aldığım FPS düşüyor. Çok FPS düşürmeyen kaydedici önerebilecek var mı?
Ben OBS kullanıyorum fakat oyundan aldığım FPS düşüyor. Çok FPS düşürmeyen kaydedici önerebilecek var mı?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 18 Mayıs 2024 #2 ordanello dedi: Ben OBS kullanıyorum fakat oyundan aldığım FPS düşüyor. Çok FPS düşürmeyen kaydedici önerebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bandicam. Ya da Windows'un kendi kaydedicisi. (Windows logo tuşu + Alt + G tuşlarını kullanın.)
ordanello dedi: Ben OBS kullanıyorum fakat oyundan aldığım FPS düşüyor. Çok FPS düşürmeyen kaydedici önerebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bandicam. Ya da Windows'un kendi kaydedicisi. (Windows logo tuşu + Alt + G tuşlarını kullanın.)
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #3 Bilgisayar için Bandicam kullanabilirsin, telefon için az screen recorder.