E efeknfidn Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 353 10 Haziran 2022 #1 1 saatlik videolarım var ve ben bazı yerlerini kesmek istiyorum. Filigransız ücretsiz kullanması çok kolay olan PC için bir uygulama arıyorum.
1 saatlik videolarım var ve ben bazı yerlerini kesmek istiyorum. Filigransız ücretsiz kullanması çok kolay olan PC için bir uygulama arıyorum.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 10 Haziran 2022 #2 Filigransız ücretsiz Davinci Resolve var fakat kullanması kolay değil.
E efeknfidn Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 353 10 Haziran 2022 #3 4X3S D3NIED dedi: Filigransız ücretsiz Davinci Resolve var fakat kullanması kolay değil. Genişletmek için tıkla... sadece video kırpacağım o kadar 4X3S D3NIED dedi: Filigransız ücretsiz Davinci Resolve var fakat kullanması kolay değil. Genişletmek için tıkla... bana linkini atabilir misin ? Son düzenleme: 11 Haziran 2022
4X3S D3NIED dedi: Filigransız ücretsiz Davinci Resolve var fakat kullanması kolay değil. Genişletmek için tıkla... sadece video kırpacağım o kadar 4X3S D3NIED dedi: Filigransız ücretsiz Davinci Resolve var fakat kullanması kolay değil. Genişletmek için tıkla... bana linkini atabilir misin ?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 11 Haziran 2022 #4 DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://youtube.com/playlist?list=PLenbnc-HQPY-v4SOEGz4wtj7xK7SMtZCe
DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://youtube.com/playlist?list=PLenbnc-HQPY-v4SOEGz4wtj7xK7SMtZCe
Berq Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 172 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Haziran 2022 #5 Sadece ve sadece kırpma için avidemux var. En kolayı bu ve PC’nizi hiç yormaz. Diğer programlar tekrar render’lıyor. Davinci resolve’la da halledebilirsiniz işinizi, ama biraz araştırma yapmanız gerekir. Adobe media encoder ile de hem kırpıp, hem de kalite ayarını yapabilirsiniz.
Sadece ve sadece kırpma için avidemux var. En kolayı bu ve PC’nizi hiç yormaz. Diğer programlar tekrar render’lıyor. Davinci resolve’la da halledebilirsiniz işinizi, ama biraz araştırma yapmanız gerekir. Adobe media encoder ile de hem kırpıp, hem de kalite ayarını yapabilirsiniz.
E efeknfidn Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 353 11 Haziran 2022 #6 Berq dedi: Sadece ve sadece kırpma için avidemux var. En kolayı bu ve PC'nizi hiç yormaz. Diğer programlar tekrar render'lıyor. DaVinci Resolve'la da halledebilirsiniz işinizi, ama biraz araştırma yapmanız gerekir. Adobe Media encoder ile de hem kırpıp, hem de kalite ayarını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Avidemux da filigran yoksa indirebilirim. Olup olmadığı hakkında fikriniz var mıdır?
Berq dedi: Sadece ve sadece kırpma için avidemux var. En kolayı bu ve PC'nizi hiç yormaz. Diğer programlar tekrar render'lıyor. DaVinci Resolve'la da halledebilirsiniz işinizi, ama biraz araştırma yapmanız gerekir. Adobe Media encoder ile de hem kırpıp, hem de kalite ayarını yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Avidemux da filigran yoksa indirebilirim. Olup olmadığı hakkında fikriniz var mıdır?
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.500 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 11 Haziran 2022 #7 Ben 1-2 tane videomu editlerken VideoPad kullandım. Kullanımı bana göre kolaydı. Benim bildiğim kadarıyla filigran yok. Biraz kullandım çok incelemedim.
Ben 1-2 tane videomu editlerken VideoPad kullandım. Kullanımı bana göre kolaydı. Benim bildiğim kadarıyla filigran yok. Biraz kullandım çok incelemedim.
Berq Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 172 Çözümler 1 Yer İstanbul 11 Haziran 2022 #8 efeknfidn dedi: Avidemux da filigran yoksa indirebilirim. Olup olmadığı hakkında fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok. Çıkışı mp4 seçip, başlangıç ve sonu işaretleyip çıktı alıyorsunuz.
efeknfidn dedi: Avidemux da filigran yoksa indirebilirim. Olup olmadığı hakkında fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok. Çıkışı mp4 seçip, başlangıç ve sonu işaretleyip çıktı alıyorsunuz.
E efeknfidn Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 353 11 Haziran 2022 #9 Berq dedi: Yok. Çıkışı mp4 seçip, başlangıç ve sonu işaretleyip çıktı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Berq dedi: Yok. Çıkışı mp4 seçip, başlangıç ve sonu işaretleyip çıktı alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler