Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.670 Makaleler 12 Çözümler 16 15 Kasım 2020 #1 Eski bilgisayarımda gözükürdü fakat bunda gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm E E Ed1tH 15 Kasım 2020 Attacksaw dedi: Eski bilgisayarımda gözükürdü fakat bunda gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 738379 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım> sağ tık >özellikler> gelişmiş sistem ayarları> performans kısmındaki ayarlar ve simgeler yerine küçük resimler göster in tikini açın.
Attacksaw dedi: Eski bilgisayarımda gözükürdü fakat bunda gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 738379 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım> sağ tık >özellikler> gelişmiş sistem ayarları> performans kısmındaki ayarlar ve simgeler yerine küçük resimler göster in tikini açın.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 15 Kasım 2020 #2 Attacksaw dedi: Eski bilgisayarımda gözükürdü fakat bunda gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 738379 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım> sağ tık >özellikler> gelişmiş sistem ayarları> performans kısmındaki ayarlar ve simgeler yerine küçük resimler göster in tikini açın. Artı 0 Eksi Çözüm
Attacksaw dedi: Eski bilgisayarımda gözükürdü fakat bunda gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 738379 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım> sağ tık >özellikler> gelişmiş sistem ayarları> performans kısmındaki ayarlar ve simgeler yerine küçük resimler göster in tikini açın.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.670 Makaleler 12 Çözümler 16 15 Kasım 2020 #3 Ed1tH dedi: Bilgisayarım> sağ tık >özellikler> gelişmiş sistem ayarları> performans kısmındaki ayarlar ve simgeler yerine küçük resimler göster in tikini açın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam oldu. Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Bilgisayarım> sağ tık >özellikler> gelişmiş sistem ayarları> performans kısmındaki ayarlar ve simgeler yerine küçük resimler göster in tikini açın. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam oldu.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 15 Kasım 2020 #4 Attacksaw dedi: Çok sağ olun hocam oldu. Genişletmek için tıkla... Birşey değil. Artı 0 Eksi