Video kurgu programı önerisi

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
Merhaba, YouTube'a içerik üretiyorum ve kurgu programı olarak CapCut'un PC versiyonunu kullanıyorum. Ancak kurgu seviyem henüz çok profesyonel değil, daha çok basit kurgular yapıyorum. CapCut, ilk zamanlarda oldukça kullanışlıydı, fakat son zamanlarda neredeyse her şey için ücretli versiyona geçmek gerekiyor. Hatta sansür bile ücretli olmuş. Bana alternatif olarak iyi bir kurgu programı önerebilir misiniz? İyi forumlar.

Hocam bu işin üstadı Premiere Pro.

Merhaba. Yakın zamanda ben de bu sorundan muzdariptim. Yıllığı 40₺'ye Capcut Pro hesabı satın alarak sorunu çözdüm. Hesaptan sık sık oturumdan atsa da videoyu hazırlarken capcut pro özelliklerini kullanabildiğimiz için sorun olmuyor. Yalnızca video bittiğinde render alacağınız zaman capcut pro olan hesaba giriş yapıp render alabiliyorsunuz. Ben de kurgu seviyem profesyonel olmadığı için Capcut kullanıyorum basitliğinden dolayı. Tavsiye ederim.

Onur nacinin kanalı var. Dersleri dinlersen çok çabuk gelişirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam Premiere Pro'yu kapattım ve Technopat Sosyal açıkmış arkada. Premiere Pro iyidir.

Hocam bu işin üstadı Premiere Pro.

Öylede işte çok pahalı.

Tam Premiere Pro'yu kapattım ve Technopat Sosyal açıkmış arkada. Premiere Pro iyidir.

Çok pahalı.

Nereden aldınız? CapCut çok kullanışlı ve basit bende çok seviyorum.

Arkadaşların dediği gibi premier pro prof. bir uygulama. Ama ücretli, siz de zaten capcutın ücretli olmasından dolayı alternatif arıyorsunuz. Premier dedikleri gibi çok daha kapsamlıdır muhtemelen ama detaylı ve süreç istiyor. Capcut daha basit ve kolaylık sağladığından ötürü prosunu almayı gözden geçirebilirsiniz bence. Ya da kendimin de gerektikçe kullandığım İnShot uygulamasını önerebilirim. Birçok şey ücretsiz ve uygulama güncelleme alıyor. Prosu da şimdi baktım yıllık 250 TL. %50 indirim var.

İtemhesap adında bir siteden satın almıştım. Reklam sayılmaması adına daha fazla detay veremeyeceğim.

Buldum fiyatı 39.90 değişmemiş.

İtemhesap adında bir siteden satın almıştım. Reklam sayılmaması adına daha fazla detay veremeyeceğim.

Hesabı ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir sorun yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…