Video kurgu programı önerisi

Buldum fiyatı 39.90 değişmemiş.

Hesabı ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir sorun yaşadınız mı?
16 Ekim'de satın almıştım. Yaklaşık 1.5 ay olmuş. Satıcının verdiği ilk hesap çalışmamıştı, yanlış e-posta veya şifre hatası veriyordu. Satıcıya sohbetten belirttiğimde anında yeni hesap vererek değişim sağlamıştı. Sonradan verdiği hesaplar çalıştı. Hesaba ilk olarak mobilden e-posta ile giriş yapıyorsunuz. Sonrasında bilgisayardan giriş yapmak için QR kod ile giriş yap diyip telefondan kodu bilgisayardan okutmanız gerekiyor.

Karşılaştığım tek sorun çok sık aralıklarla hesaptan sign in expired diyip atması oldu. Ama bunu da yalnızca videoyu çıktı alacağım zaman hesaba giriş yaparak çözdüm. Hesapta Pro üyeliği var o konuda bir sorun olmuyor.

Ortak hesap diye bir şey vamış hesabı birden fazla kişi kullanıyormuş öyle mi yoksa sadece senmi kullanıyorsun.

Ortak hesap diye bir şey vamış hesabı birden fazla kişi kullanıyormuş öyle mi yoksa sadece senmi kullanıyorsun.
Hesaptan attığına göre birden fazla kişi kullanıyor. O fiyata tek kişiye satmasını bekleyemezsin herhalde. Başka seçeneğin yok. Crack CapCut var fakat sadece telefon versiyonu oluyor, PC'de yok.

Hesaptan attığına göre birden fazla kişi kullanıyor. O fiyata tek kişiye satmasını bekleyemezsin herhalde. Başka seçeneğin yok. Crack CapCut var fakat sadece telefon versiyonu oluyor, PC'de yok.

Hesap.com TR'den. Lisans alabilir kendine özel tek kişilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…