Video kurgulama programı önerisi

EarnedSTC

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sevgili arkadaşlar. Benim iki tane dizüstü bilgisayarım var, ikisinde de kullanabileceğim bir video kurgulama programı arıyorum.

1. bilgisayarımda; "Intel i5 5200CPU 2.21GHz, dahili ekran kartı (HD Graphics 5500 2 GB), 8 GB DDR4 RAM (4+4), Windows 10 Pro"

2. bilgisayarımda; "Intel i5 13500H 4GHz, RTX 4050, 16 GB DDR4 RAM (8+8), Windows 11 Pro"

Özellikler bunlar, ikisi için de daha doğrusu 2.bilgisayarda çalışan ama 1.bilgisayarda da çalışacak bir kurgu programı. Ortalama gündelik bir videoyu editleme de kullanabilmem lazım. Bazı özelliklere izin vermeli ve amatör seviyede bir video kurgulayabilmeme izin vermeli. Hangi program bunu yapabilir?

DaVinci Resolve Ücretsiz versiyonunu deneyebilirsin.
Davinci Resolve, 1. Bilgisayar da sistem gereksinimi yetersiz olduğu için yüklenmiyor. Uygulamanın kasmaması imkansız zaten ilk bilgisayarda ama, DaVinci hiç yüklenmiyor bile sistem gereksinimi yetersiz olduğu için.

2. de After Effects.
1.de CapCut masaüstü.
Evet bu şekilde olabilir. After Effects'e girmem ama premiere olabilir. Capcut 1.sistem için yeterliyse, ikisi için ortak kullanabilirim. Ben ikisi içinde ortak bir program arıyorum farklı farklı uygulama kullanmayı sevmiyorum. Capcut yeterliyse 1.sistem için buna sevinebilirim. Denememiştim yetersiz kalır diye.

Evet bu şekilde olabilir. After Effects'e girmem ama Premiere olabilir. CapCut 1.sistem için yeterliyse, ikisi için ortak kullanabilirim. Ben ikisi içinde ortak bir program arıyorum farklı farklı uygulama kullanmayı sevmiyorum. CapCut yeterliyse 1.sistem için buna sevinebilirim. Denememiştim yetersiz kalır diye.

1.laptopta SSD var oyle değil mi?

Sevgili arkadaşlar. Benim iki tane dizüstü bilgisayarım var, ikisinde de kullanabileceğim bir video kurgulama programı arıyorum.

1. bilgisayarımda; "Intel i5 5200CPU 2.21GHz, dahili ekran kartı (HD Graphics 5500 2 GB), 8 GB DDR4 RAM (4+4), Windows 10 Pro"

2. bilgisayarımda; "Intel i5 13500H 4GHz, RTX 4050, 16 GB DDR4 RAM (8+8), Windows 11 Pro"

Özellikler bunlar, ikisi için de daha doğrusu 2.bilgisayarda çalışan ama 1.bilgisayarda da çalışacak bir kurgu programı. Ortalama gündelik bir videoyu editleme de kullanabilmem lazım. Bazı özelliklere izin vermeli ve amatör seviyede bir video kurgulayabilmeme izin vermeli. Hangi program bunu yapabilir?
CapCut Masaüstü uygulamasını deneyebilirsiniz. 1 Sistemde azıcık kasar ancak yine de işinizi halledersiniz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı