Video Scheduler Internal Eror Hatası

korayoz7

Centipat
Murat Hocam yardımcı olur musunuz daha yeni topladım PC'yi ama oyun açarken mavi ekran hatası alıyorum. Hiçbir yerde çözümü bulamadım, dosyayı paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beta BIOS kullanıyorsunuz bunun etkisi olabilir bir sonraki güncellemeye kadar hatalar olabilir. Yeni BIOS gelirse güncellersiniz.
Yine de çözüm önerileri yapayım. Ekran kartı sürücünüzü DDU rehberine göre anlatımı uygulayın, GPU sürücünüzün en güncel olanı indirip yükleyin.
Logitech sürücünüz güncel değilse güncelleyin. XIGNCODE kullanan bir oyun oynuyorsanız oyunu güncelleyin veya yapımcısına hatayı bildirin.

Hocam biosu güncellemeden öncede bu hatayı alıyordum bi kaç kere format attım ama hiç bir gelişme olmadı ekran kartında bi sorun olabilir mi?5700xt referans kart kullanıyorum ama sorun şu ki furmark ekran testi yaptığımda hiç bir sorun çıkmadı.Cevap verdiğiniz için Teşekkür ederim Hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…