VIDEO SCHEDULER INTERNAL EROR hatası

schedog

Centipat
Merhaba arkadaşlar,
ASUS FX705GD TUF Gaming notebook kullanıyorum GTX 1050 ekran kartım var 2. monitör takılıyken ve oyun oynarken mavi ekran hatası alıyorum.
Denediklerim:
* Ekran kartının eski sürüm sürücülerini yükledim
* Disk onarımı yaptım.
* Genel tarama yaptım.
Taramalarda bir sorun çıkmıyor bilgisayarı 4 ay önce aldım 1.5 aydır bu sorunu yaşıyorum bir türlü çözümünü bulamadım minidump dosyasını da paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Minidump Dosyası:

Son düzenleme:
Dosya hatalı. Düzgün dosyaları paylaşın.

Merhaba dosyanın 0kb olduğunu fark etmemişim kusura bakmayın, yeni dosyayı yükledim video scheduler internal error almadım ama hata aynı şekilde oyun oynarken 2. monitör takılıyken gibi ekran kartının kullanıldığı durumlarda oluşuyor.
Kontrol edip geri dönüş yaparsanız sevinirim.

Edit: üstteki minidump dosyası hatalıdır mesajı düzenleyemedim bu dosyaya bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, bende de bir laptop var onu monitöre bağlayıp kullanıyorum ve aynı sorun bende de var fakat sadece belirli oyunlarda oluyor.

Merhaba, bende de bir laptop var onu monitöre bağlayıp kullanıyorum ve aynı sorun bende de var fakat sadece belirli oyunlarda oluyor.
Bende 2. monitöre bağladığımda film izlerken bile oluyor oyun açık olmasına gerek yok 2 oyunda denedim gta 5 ve need for speed world ikisinde de oynarken bir süre sonra mavi ekran alıp kapanıyor sistem özellikle gta 5de çok kısa sürede alıyorum hatayı.

Windows güncel değil 1909'a güncelleyin.
Ekran kartı kaynaklı. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücülerinizi yükleyin.
GTA5'de almışsınız dediğiniz gibi. GTA dosyaları sıkıntılı olabilir, güncellemeleri varsa kontrol edin dosya bütünlüğünü filan.

Cevabınız için teşekkür ederim,
Güncelleştirmeleri kontrol ettim ama güncelleştirme görünmüyor şu anki sürümüm 1809. 1909 değil. Nasıl yapabilirim?
Daha önce DDU ile ekran kartını kaldırıp tekrar yükledim ama şöyle bir sorun yaşadım nvidia sitesinden indirdiğim hiçbir sürücü ekran kartını algılamıyordu aynı şekilde asusun sitesinden indirdiğim eski sürüm sürücü de algılamıyordu sadece windows güncelleştirmesi ile ekran kartı sürücüsünü yükleyebildim.
Sorunu sadece GTA5 de almıyorum hocam 2 oyunda denedim ikisinde de aldım oyunu geçtim 2. monitör bağlıyken bile oluyor.
Donanımsal bir arıza olabilir mi deneyebileceğim başka neler var? Teşekkür ederim.

Hocam şu anda iso ile güncelleme yapıyorum %93de biraz uzun sürecek gibi görünüyor.
GPU sürücülerinden kastınız nedir nvidia ve onboard ekran kartı dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…