Çözüldü Video Scheduler Internal Error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uniwith35

Decapat
Daha fazla  
Günlük hayatımda kullanmış olduğum laptopum Acer Aspire V3-571G aşağıda görmüş olduğunuz hatayı vermekte...

Bu hatayı NVIDIA ekran kartım ile bir oyunu veya uygulamayı açtığımda alıyorum. Intel'in kendi entegre grafik donanımını kullanınca sıkıntı çıkmıyor DDU ile driver'ı silip tekrar kurmayı denedim olmadı. Hatanın kaynağını bilen var mı?

Dosya Ekleri

• xd.PNG
    xd.PNG
    278 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Denediğinizi söylemişsiniz, 1 sürüm eski sürücüyü kurun.

Karta OC gibi bir işlem yaptıysanız sıfırlayın. DDU işlemini ses sürücüsü için de yapabilirsiniz. Bluetooth sürücünüzü de güncelleyin. BT aracılığıyla kullandığınız bir cihaz varsa bağlantısını kesin.
Hatanın kaynağı ekran kartı olarak görünüyor. Dosyaları paylaşın, bakalım. Ayrıca Driver Booster kullanmış mıydınız hiç?

Hatanın kaynağı ekran kartı olarak görünüyor. Dosyaları paylaşın, bakalım. Ayrıca Driver Booster kullanmış mıydınız hiç?

1-2 defa kullandım Driver Booster ama şu anda PC'ye format attım. Driver Booster veya farklı bir driver programı kurmadım dosyaları hemen paylaşacağım.
Minidump dosyaları burada buyurun;

Son düzenleme:
Dosyaları herkese açık olarak paylaşmalısınız.

Ek Açıklama 2020-08-16 103509.png

Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin. Denediğinizi söylemişsiniz, 1 sürüm eski sürücüyü kurun.

Karta OC gibi bir işlem yaptıysanız sıfırlayın. DDU işlemini ses sürücüsü için de yapabilirsiniz. Bluetooth sürücünüzü de güncelleyin. BT aracılığıyla kullandığınız bir cihaz varsa bağlantısını kesin.

Çözüm

Eski sürüm driver kurmayı denemiştim olmadı maalesef. şimdi de tekrarladım karta OC işlemi yapmadım. BT aracılığıyla kullandığım bir cihaz yok.

Anladım. Ekran kartınız sanıyorum GT 730, doğru mudur? Hangi sürücüyü kuruyorsunuz? Ekran kartını OCCT ile test edin, donanımsal bir sorun olabilir.

Anladım. Ekran kartınız sanıyorum GT 730, doğru mudur? Hangi sürücüyü kuruyorsunuz? Ekran kartını OCCT ile test edin, donanımsal bir sorun olabilir.

Ekran kartım GT640M. Şu anda sürüm olarak 376.54 / 29.12.2016 tarihinde çıkan sürücüyü kullanıyorum OCCT testine tabii tutucam geri bildirim gönderirim :)
Ekran kartım GT640M. Şu anda sürüm olarak 376.54 / 29.12.2016 tarihinde çıkan sürücüyü kullanıyorum OCCT testine tabii tutucam geri bildirim gönderirim :)

OCCT testine sokamadım sebebi ise ekran kartım gözükmüyordu. Ekran kartımın driverını güncelledim. Şu anda çok garip bir durum söz konusu aygıt yöneticisinde grafik aygıtım aktif durumda ama hiçbir şekilde oyunlarda kullanamıyorum. NVIDIA denetim masası da açılmıyor.

Son düzenleme:
Gerçekten de ilginç bir durum. Cihazın içini açmış mıydınız hiç? Ayrıca cihazınız nispeten eski. Servise gönderin, donanımsal bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı