Video scheduler internal error mavi ekran hatası

orhancicillii

Hectopat

Öncelikle merhaba;

Ben yaklaşık 2 hafta önce bu hatayı aldım nasıl aldığımı anlatayım.

Bilgisayarıma FiveM uygulamasını daha önceden yüklemiştim, ama giriş yapmamıştım. Hatayı aldığım gün FiveM'e giriş yaptım uygulama açıldı ama ben yanlışlıkla kapattım. Sıkıntı yok dedim açılıyor. Bilgisayarımı masama koydum. Bir içeri gittim geldim, tam bilgisayarın başına oturacağım bu hatayı aldım. İlk başta umursamadım yeniden başlasın düzelir dedim çünkü ilk defa mavi ekran hatası almadım. Bilgisayar yeniden başlatıldı masaüstü açıldı bilgisayar kendine geldi yine hatayı verdi. Sonra ben FiveM'den kaynaklıdır dedim FiveM'i sildim. Fakat hata geçmedi. Bilgisayar açılıyor fakat 1 dakika sonra falan tekrar bu hatayı veriyor. 2 haftadır bilgisayarımla oynayamıyorum yok mu bir çaresi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam minidump dosyalarını paylașır mısınız?
Reis dump dosyalarını atacak kadar vakit olduğunu düşünmüyorum çünkü hata veriyor hemen ama denerim
Aldım hocam Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Hocam minidump dosyalarını paylașır mısınız?
Hocam attım görmedin herhalde buyur birdaha atayın :Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer

Son düzenleme:
Dosyaların değeri yok diyorum 0 bayt bakmıyor musun?
Kusura bakmayın fark etmemişim tabletteyimde.
Yani benim içinde zor bilgisayar kendine gelir gelmez kapanıyor,elimden geldiğince hızlı yapmaya çalıştım gözden kaçmış.
Benim bir fikrim var acaba başlangıçta açılan uygulamalardan kaynaklı olabilir mi.Şimdi başlangıçtaki bütün uygulamaları kapatıp bilgisayarı yeniden başlatacağım.
Yok sorun hala düzelmedi touch pad ve anti virüsü kapatmadım ama onlardan kaynaklı olacağını düşünüyorum.
Mini dump dosyalarını tekrar atacaktım ama bi dump dosyası werfault. exe üzerinde açık olduğu için klasöre atamadım o olmasa olur mu

Son düzenleme:
Bir sene olmuş çözebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…