Video Scheduler Internal Error ve LiveKernelEvent Kod: 141 mavi ekran hataları

CihanCiholius

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir LiveKernelEvent hatasıyla uğraşıyoru. Özellikle LoL oynarken oyunda donma, ekranda kararmaya sebep oluyor. Birçok şey denedim ama çözüm bulamadım. Son zamanlar sürekli meydana gelmeye başladı ve ardından "Video Scheduler Internal Error" adlı mavi ekran hatasını alıyorum.

Minidump dosyam: Minidump.dmp.

Dosya Ekleri

• asdf.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 83
Ekran kartınızın sürücüsünü DDU ile kaldırıp güncelleyin.

Ayrıca BIOS güncellemesi yapın.

Bu programı kurup kırmızıyla işaretli olan dosyaları belirtirsen ona göre yardımcı olabilirim. BlueScreenView

Sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum ama güncellemeyi indiremiyorum NVIDIA dışında başka bir kaynaktan indirme şansım var mı?

Az önce elektrik kesintisi yaşadım BIOS'u güncellemekten korktum onu yarın denemek istiyorum.
Sorun ekran kartında. Sürücü güncellemelisin.

2 Ekran kartı mevcut ikisini de güncellemeli miyim.

Son düzenleme:
Az önce elektrik kesintisi yaşadım BIOS'u güncellemekten korktum onu yarın denemek istiyorum.
Mantıklı. Sık sık elektrik kesintisi yaşıyorsanız yapmayın zaten. Yanılmıyorsam 1 sürüm eskiydi sizinki.

Dosyalarınıza şu an bakamıyorum ama sanıyorum sorun NVIDIA kartınızdaydı. Ama dahili ekran kartına da bunu yapabilirsiniz. Rehberde belirtilen sıraya dikkat edin yeter.

İlk sorunuzu anlamadım.

GPU sorunu var. Intel ve NVIDIA DDU ile kaldırıp, güncel sürücüleri manuel indirip yükleyin.

Bilgisayarı sıfırladım tüm Windows güncelleştirmelerini tamamladım. En güncel ekran kartı sürücülerini de yükledim. Oyuna girip test ettiğim de hiçbir donma atma olmadı ama oyun bitiminde bu sefer farklı bir mavi ekran hatası (WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR) aldım.
Minidump: 100420-25437-01.dmp

Dosya Ekleri

• asdfghjgf.jpg
    145,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…