Video ses kayması çözümü

Efertt

Hectopat
Merhabalar. Benim elimde su an Kuzey Güney'in tum bolumleri sansursuz var fakat kalite 480p YouTube'daki HD olan videolar ile ses degisimi yapmak istiyorum. YouTube'dakiler ile 5 saniye kayma problemi var. YouTube'daki bolumlerde direk Ay Yapim jenerigi gelmiyor. 5 saniye yaziyor, çocuklara gore degil logosunu gosteriyor. Klasik kanal D. Ben o 5 saniyeyi nasıl kesebilirim ya da o 5 saniyeyi kesmeden sesi 5 saniyeden sonra calmaya ayarlayabilirim. Buna uygun program nedir, nasıl kullanilir, anlatir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Benim elimde su an Kuzey Güney'in tum bolumleri sansursuz var fakat kalite 480p YouTube'daki HD olan videolar ile ses degisimi yapmak istiyorum. YouTube'dakiler ile 5 saniye kayma problemi var. YouTube'daki bolumlerde direk Ay Yapim jenerigi gelmiyor. 5 saniye yaziyor, çocuklara gore degil logosunu gosteriyor. Klasik kanal D. Ben o 5 saniyeyi nasıl kesebilirim ya da o 5 saniyeyi kesmeden sesi 5 saniyeden sonra calmaya ayarlayabilirim. Buna uygun program nedir, nasıl kullanilir, anlatir misiniz?
Aslında her programı kullanabilirsiniz, Premiere Pro ve Movavi önerimdir. Movavi başlangıca göre daha iyi, fakat Premiere Pro biraz daha profesyonel.

Çözüm bulsanız bile önermem, telif hakları sözleşmesinden dolayı ciddi şeyler olabilir.
Hocam arsivciyim ben bi yerde paylasmiyacam
Camtasia Studio indir ses ile videoyu ayır ve ayarla.
hocam tesekkurler kullanım vıdeosunu ızledım yaptım guzel program
kendi
Çözüm bulsanız bile önermem, telif hakları sözleşmesinden dolayı ciddi şeyler olabilir
hocam kendı dıskıme de telıf atamazlar herhalde yoksa teknolojı o kadar gelıstımı :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı