EnesFaruk Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 7700 HQ 1x16 GB RAM Gtx 1050 Seagate 1 TB HDD Samsung 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2022 #11 Ella Freya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube maksimum sınırları 15k bitrate. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kanalınıza da biraz baktım oldukça başarılsınız hocam, Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz
Ella Freya dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et YouTube maksimum sınırları 15k bitrate. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Kanalınıza da biraz baktım oldukça başarılsınız hocam, Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 10 Aralık 2022 #12 EnesFaruk dedi: Teşekkür ederim. Kanalınıza da biraz baktım oldukça başarılsınız hocam, Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
EnesFaruk dedi: Teşekkür ederim. Kanalınıza da biraz baktım oldukça başarılsınız hocam, Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler