Çözüldü VIDEO TDR FAILURE Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Selamlar, RX 470 Gaming X Kullanıyorum, 4 seneyi geçti. 15-16 gündür PC açılırken zorlanıyor. Monitörde HDMI falan yazıyor, zar zor açılıyor. Ara sıra da şöyle bir hata oluyor, sonra mavi ekran. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Ayrıca driver güncellemeden sonra olmadı. Driveri sorunsuz kullanıyordum.
Ama açılınca oyun oynatıyor, FPS kaybı yok.

D0549883-18E7-4320-BA53-43BDCBBB2664.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1) Kaspersky güncelleyin. Zaten güncelse, deneme sürümü ise ya da crackli ise kaldırın.

2) Vanguard kaldırın.

3) Aşağıdaki rehber anlatımı okuyun ve işlem bitince sonuçları paylaşın.

4) MSI Afterburner kaldırın. Hatta MSI ile ilgili ne kadar yazılım var ise kaldırın.

5) Easy Anti-Cheat kaldırın.

6) Logitech ile ilgili ne kadar yazılım varsa kaldırın. Buna ürünlerinizi driverları da geçerli.

7) Wi-Fi sürücülerinizi kaldırın ve Wi-Fi adaptör bağlı ise başka bir USB portuna bağlayın.

8) BIOS güncelleyin. Güncel BIOS dosyanızı aşağıdan indirebilirsiniz. Sonra da BIOS'unuzu güncellersiniz.

9) Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve WHQL bir sürüm yükleyin. DDU rehberi aşağıda.
Dediklerinizin çoğunu yaptım PC'de kendinden gelen bir adaptör yok ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör | Trendyol bunla bağlanıyorum. Adrenalin sürümüm 20.4.2, beta olmayan bir sürüm. Birazdan, Memtest yapacağım. Ayrıca eac kaldıramıyorum çünkü War Thunder oynuyorum ve eac istiyor :(
Not: Vanguard kaldırdım, kasper güncel ve şu an sorunum çözüldü. Bilgisisayar rahat bir şekilde açıldı. Gerçekten size ve tüm yardım eden arkadaş/abilere çok teşekkür ediyorum <3 dediğim gibi sorunları çözdüm. Teşekkürler ya :) :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı