JackHanma211 Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nintendo emulatörlerinde oyun oynamak için joyconlarımı bağlamalık bir program arıyordum sizce bu videodaki link güvenilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Şimdilik bir problem yokmuş gibi duruyor ama emin olamadım size sormak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nintendo emulatörlerinde oyun oynamak için joyconlarımı bağlamalık bir program arıyordum sizce bu videodaki link güvenilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Şimdilik bir problem yokmuş gibi duruyor ama emin olamadım size sormak istedim.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Haziran 2023 #2 VirusTotal ile tarayabilirsiniz.
JackHanma211 Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 260112 dedi: VirusTotal ile tarayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar virustotal yüklü değil bende onu nasıl yapıyoruz? Siz yapabiliyormusunuz.
260112 dedi: VirusTotal ile tarayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar virustotal yüklü değil bende onu nasıl yapıyoruz? Siz yapabiliyormusunuz.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 9 Haziran 2023 #4 JackHanma211 dedi: Hocam merhaba VirusTotal yüklü değil bende onu nasıl yapıyoruz? Siz yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesi zaten. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
JackHanma211 dedi: Hocam merhaba VirusTotal yüklü değil bende onu nasıl yapıyoruz? Siz yapabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesi zaten. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com