Talha0 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben fotoğrafın üstüne video ekleyeceğim yalnız söyle olmasını istiyorum sadece fotoğraf olsun şarkı gözükmesin bilen var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2022
Merhaba arkadaşlar, ben fotoğrafın üstüne video ekleyeceğim yalnız söyle olmasını istiyorum sadece fotoğraf olsun şarkı gözükmesin bilen var mıdır acaba?
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 30 Kasım 2022 #2 Mobilden yapacaksanız CapCut uygulamasını kullanabilirsiniz. İstediğiniz müziği indirin cihazınıza ardından fotoğrafa ekleyin ve istediğiniz uzunlukta ayarlayın.
Mobilden yapacaksanız CapCut uygulamasını kullanabilirsiniz. İstediğiniz müziği indirin cihazınıza ardından fotoğrafa ekleyin ve istediğiniz uzunlukta ayarlayın.