Anakartı neden Tomahawk ile değiştirdiniz? Seçtiğim anakart yetersiz mi kalıyor yoksa artı bir özellik için mi Tomahawk ı düşündünüz? PSU olarak kasa ile beraber satılan PSU düşünmüştüm bütçe dolayısıyla. PSU ile beraber satılan kasa öneriniz var mı peki?O anakart ve PSU asla olmaz.
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK MAX Amd B450 AM4 Soket 3466MHz DDR4 USB 3.2 DVI&HDMI Anakart 10189985 | Trendyol
PSU: Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Ekran kartı: Inno3D GeForce GTX1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
En basit hali ile; o anakartın işlemciyi besleyen güç bileşenleri oldukça giriş seviye. R5 3600 gibi düşük güç tüketimli ve beslenmesi kolay işlemciler için uygun fiyatlı bir alternatif. B450 Tomahawk ise giriş seviye birçok X570 anakarttan daha iyi daha kaliteli elektrik iletim bileşenlerine sahip. X570'in tek esprisi PCIe4.0 ve 8 pinden fazla CPU güç beslemesi. 3900X özellikle hardcore OC yapılmayacaksa Tomahawk MAX üzerinde çatır çatır çalışır (stoğa girmiyorum bile).Anakartı neden Tomahawk ile değiştirdiniz? Seçtiğim anakart yetersiz mi kalıyor yoksa artı bir özellik için mi Tomahawk ı düşündünüz? PSU olarak kasa ile beraber satılan PSU düşünmüştüm bütçe dolayısıyla. PSU ile beraber satılan kasa öneriniz var mı peki?
Anakartı Tomahawk ile değiştiriyorum o zaman, teşekkürler yardımınız için. PSU için de gönderdiğiniz kasa modelleri ile aynı fiyata geliyor, mantıklı olur. Onun dışında sistemde herhangi bir sorun yok değil mi?En basit hali ile; o anakartın işlemciyi besleyen güç bileşenleri oldukça giriş seviye. R5 3600 gibi düşük güç tüketimli ve beslenmesi kolay işlemciler için uygun fiyatlı bir alternatif. B450 Tomahawk ise giriş seviye birçok X570 anakarttan daha iyi daha kaliteli elektrik iletim bileşenlerine sahip. X570'in tek esprisi PCIe4.0 ve 8 pinden fazla CPU güç beslemesi. 3900X özellikle hardcore OC yapılmayacaksa Tomahawk MAX üzerinde çatır çatır çalışır (stoğa girmiyorum bile).
Kasa + PSU birlikte olması şart mı? En azından kaliteli şu PSU ve havadarlığı bariz güzel şu kasalara göz atın derim;
Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Sharkoon 550W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool Aero One Frost RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-L06B ITOPYA'da.www.itopya.com
Sharkoon Pure Steel RGB USB 3.0 Temperli Cam ATX Siyah Mid Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ranker Cygnus Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Tomahawk yazmisim, Tomahawk MAX alinizAnakartı Tomahawk ile değiştiriyorum o zaman, teşekkürler yardımınız için. PSU için de gönderdiğiniz kasa modelleri ile aynı fiyata geliyor, mantıklı olur. Onun dışında sistemde herhangi bir sorun yok değil mi?
Tamamdır, çok teşekkür ediyorum. Aklıma takılan bir şey olursa buradan sizi tekrar rahat edebilirimTomahawk yazmisim, Tomahawk MAX alinizPardon. Hayirli olsun.
+
Guclu ekran karti takarsaniz (200W+) 550W GOLD sinirlarda kalabilir, ayni modelin 650'ligi 50TL daha pahali, tercih sizin.
Birazdan uyurum ama yarin tum mesajlara donerim, cekinmeyiniz. Anakart: B450 Tomahawk MAX unutmayinTamamdır, çok teşekkür ediyorum. Aklıma takılan bir şey olursa buradan sizi tekrar rahat edebilirimSaolun, iyi akşamlar..
Merhaba tekrardan, tekrar rahatsız ediyorum. Bu önerdiğiniz PSU nun +80 plus modeli indirime girecek de bu da işimi görür mü diye sormak istedimBirazdan uyurum ama yarin tum mesajlara donerim, cekinmeyiniz. Anakart: B450 Tomahawk MAX unutmayin
PSU iş görür, siz bilirsiniz.Merhaba tekrardan, tekrar rahatsız ediyorum. Bu önerdiğiniz PSU nun +80 plus modeli indirime girecek de bu da işimi görür mü diye sormak istedimBu arada şu kasa da indirime girecek. Bu ikisi için ne dersiniz?
Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan Siyah Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Sharkoon TG5 Red USB 3.0 Kırmızı LED Fan Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com