SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 24 Temmuz 2021 #1 Öncelikle videoda yer alan arka plan hatalarını bir kenara bırakalım. Onun dışında video nasıl? Sizce yeterince profesyonel mi? Eksiklikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle videoda yer alan arka plan hatalarını bir kenara bırakalım. Onun dışında video nasıl? Sizce yeterince profesyonel mi? Eksiklikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Temmuz 2021 #2 Şarkının bir anda değişmesi dışında her şey süper olmuş. Az kalsın sağır oluyordum.
efeadamdır Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 Fena değil. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021
Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #4 Videoyu anlamadım. Ama sanırım şu GTA 4 memesini yapmışsın. Videodaki yapılar kötü gibi. Ve dediğin gibi, arka plan bozuklukları var.
Videoyu anlamadım. Ama sanırım şu GTA 4 memesini yapmışsın. Videodaki yapılar kötü gibi. Ve dediğin gibi, arka plan bozuklukları var.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öncelikle videoda yer alan arka plan hatalarını bir kenara bırakalım. Onun dışında video nasıl? Sizce yeterince profesyonel mi? Eksiklikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok basit olmuş. Profesyonel değil de amatörce olmuş.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öncelikle videoda yer alan arka plan hatalarını bir kenara bırakalım. Onun dışında video nasıl? Sizce yeterince profesyonel mi? Eksiklikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok basit olmuş. Profesyonel değil de amatörce olmuş.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 24 Temmuz 2021 #6 Bence güzel. Bunun Prison Break versiyonunu bekliyorum kesinlikle bence çok iyi yaparsınız siz. Sürprizbozan: Prison Brak intro Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bence güzel. Bunun Prison Break versiyonunu bekliyorum kesinlikle bence çok iyi yaparsınız siz. Sürprizbozan: Prison Brak intro Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Temmuz 2021 #7 Sesi yüksek.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 24 Temmuz 2021 #8 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öncelikle videoda yer alan arka plan hatalarını bir kenara bırakalım. Onun dışında video nasıl? Sizce yeterince profesyonel mi? Eksiklikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baştaki ses efektleri oturmamış. Yazıların fontu iyi değil, giriş animasyonları da iyi değil. Minecraft ciltleri biraz dandik olmuş kesildiği belli oluyor yani. Amatörce bir iş çıkmış ortaya ama elinize sağlık kendinizi geliştirmeye çalışmanız hoş. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2021
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Öncelikle videoda yer alan arka plan hatalarını bir kenara bırakalım. Onun dışında video nasıl? Sizce yeterince profesyonel mi? Eksiklikleri neler? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Baştaki ses efektleri oturmamış. Yazıların fontu iyi değil, giriş animasyonları da iyi değil. Minecraft ciltleri biraz dandik olmuş kesildiği belli oluyor yani. Amatörce bir iş çıkmış ortaya ama elinize sağlık kendinizi geliştirmeye çalışmanız hoş.
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 24 Temmuz 2021 #9 Kanka sence profesyonel mi? Saçmalama.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Nisan 2022 #10 NothingGood dedi: Şarkının bir anda değişmesi dışında her şey süper olmuş. Az kalsın sağır oluyordum. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisi aynı müzik, arayı kestim.
NothingGood dedi: Şarkının bir anda değişmesi dışında her şey süper olmuş. Az kalsın sağır oluyordum. Genişletmek için tıkla... Aslında ikisi aynı müzik, arayı kestim.