Merhaba, YouTube'a video atıyordum ve video uzunluğu 1 saat 20dk civarında 2K video yükleme yüzdesi doldu ancak ondan sonra "Video kısa süre içinde işlenmeye başlayacak" yazısında takılı kaldı. Yaklaşık 1 gündür böyle.
Selamlar. Aynı sorun bende de yaklaşık 1 haftadır var. Şu an bile bir çözüm bulabilmiş değilim? Konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan daha bilgili biri lütfen yardımcı olabilir mi?
Selamlar. Aynı sorun bende de yaklaşık 1 haftadır var. Şu an bile bir çözüm bulabilmiş değilim? Konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan daha bilgili biri lütfen yardımcı olabilir mi?
merhaba ben videoyu tekrardan atmayı denedim video mp4 h264 olarak denedim modemi resertledim ve google uzantılarını yani reklam engelleyici uzantısı vardı bende kapattım oldu ama şimdi tekrardan video atıyorum ama yine aynı sorun var gibi
YouTube topluluk yöneticisine destek açtım, döndüler. Net son cevap "Arada Bug'lar" olabiliyormuş, lütfen bug anında bize bildiriniz... Early Access (Euro Truck Simulator 2/PR) dönemindeyiz, ve resmen bu ahmak sistem yüzünden geri kaldık. 5'er kere tekrardan yükledim, 2'si oldu (işlendi) birisini şu an yaklaşık 1 saat sonra göreceğiz. Diğeri Allah kerim... Tam bir rezalet...