YouTube Video yüklerken "Video kısa süre içinde işlenmeye başlayacak" yazısı ilerlemiyor

Berat Kalender

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube'a video atıyordum ve video uzunluğu 1 saat 20dk civarında 2K video yükleme yüzdesi doldu ancak ondan sonra "Video kısa süre içinde işlenmeye başlayacak" yazısında takılı kaldı. Yaklaşık 1 gündür böyle.

Dostum 1 saati aşan videolarda öyle sıkıntılar oluyor.

YouTube'u devre dışı bırak tekrar kur

Dostum 1 saati aşan videolarda öyle sıkıntılar oluyor.

YouTube'u devre dışı bırak tekrar kur
İşlem sonlandırıldı dedi ve video atılmıyor

Sorun bilgisayarda, yo.
işlenme sonlandırıldı diyor ve iptal oldu

anlamadım ben en iyisi bir daha youtubeye atmayı deneyeyim videoyu

Selamlar. Aynı sorun bende de yaklaşık 1 haftadır var. Şu an bile bir çözüm bulabilmiş değilim? Konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan daha bilgili biri lütfen yardımcı olabilir mi?

Selamlar. Aynı sorun bende de yaklaşık 1 haftadır var. Şu an bile bir çözüm bulabilmiş değilim? Konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan daha bilgili biri lütfen yardımcı olabilir mi?
merhaba ben videoyu tekrardan atmayı denedim video mp4 h264 olarak denedim modemi resertledim ve google uzantılarını yani reklam engelleyici uzantısı vardı bende kapattım oldu ama şimdi tekrardan video atıyorum ama yine aynı sorun var gibi

YouTube topluluk yöneticisine destek açtım, döndüler. Net son cevap "Arada Bug'lar" olabiliyormuş, lütfen bug anında bize bildiriniz... Early Access (Euro Truck Simulator 2/PR) dönemindeyiz, ve resmen bu ahmak sistem yüzünden geri kaldık. 5'er kere tekrardan yükledim, 2'si oldu (işlendi) birisini şu an yaklaşık 1 saat sonra göreceğiz. Diğeri Allah kerim... Tam bir rezalet...

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-03-19-47-35-201_com.android.chrome~2.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…