Video_Dxgkrnl_Fatal_Error Hatası - Asus X550JX

Değişim vermeyebilirler ancak mavi ekran sorunlarını belirtti isen yenileri varsa onları da belirt ve ekran kartı ve bios ile ilgili olabileceğini belirt.

İlk göndermemde bios , ekran kartı vb olabilecek herşey hakkında rapor hazırlayıp kutu içine koymuştum ama yine aynı oldu.Ana kart değişmesine rağmen hala video_dxdiag_fatal_error hatası veriyor.Hocam size bir sorum olacak anakart değiştiği zaman işlemci ve ekran kartıda değişmiş olmuyor mu ? Hani mobil kartlarda gömülü oluyorya.

Hocam size bir sorum olacak anakart değiştiği zaman işlemci ve ekran kartıda değişmiş olmuyor mu ? Hani mobil kartlarda gömülü oluyor ya.
O/B ise evet oluyor ancak. O/B olmasına rağmen çıkartılıp eskileri takılmış olabilir servisi olduğu için.

Evet arkadaşlar bir güncelleme daha.
Sorunum hala devam ediyor , sizlerle paylaşmak istedim ve video yükledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dilekçemi ve belgelerimi hazırladım yarın tüketici haklarına başvuracağım. Asus ikinci defa servise gönderdiğimde sorun yok deyip geri gönderdi. Ama her şey ortada.

Nvidia driver sürümü kaç şuan. Aynı Pc ve programı kardeşim kullanıyor. Sorun yok.

En güncel olan sürüm yüklü kodunu hatırlamıyorum.
Daha önce serviste anakart değişti geri geldi , bütün güncellemeleri aldım bir çok kez format attım çok şey denedim yine aynı mavi ekranı verdi. Bir daha servise gönderdim güncelleme yapıldı denilip geri geldi sonuç aynı.
Bugün tüketici haklarına başvurdum bedel iadesi için bütün şartların uygun olduğunu söylediler , serviste parça değişimi yapılmış olması ve iki servis raporunun bulunması çok etkili oldu. Ancak kararın çıkması 6 ay sürer dediler. Beklemeye geçtim.

Arkadaşlar tüketici hakları başvurumdan tam yüz gün sonra karar bağlandı. Notebook'un satıcıya iadesine ve fatura bedelinin tarafıma aynen verilmesine karar verildi. Konu burada kapanabilir , umarım konuyu sonuna kadar devam ettirerek başka insanların bilgilenmesine yardımcı da olmuşumdur.
Murat5038

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı