Herkese iyi günler.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Bilgisayarımda bazen ekranlarım donuyor, sonra ekranlar birkaç defa gidip geldikten sonra düzeliyordu. Ben de çok umursamadım ancak bu sefer mavi ekran aldım, minidump dosyasını paylaşıyorum.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
GPU-Z kaldır.
LAN'ı güncelle buradan, önce birinciyi kur, sonra diğerini. Not: Birinciyi kurmadan önce eskisini kaldır.
1)
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
GPU-Z kaldır.
LAN'ı güncelle buradan, önce birinciyi kur, sonra diğerini. Not: Birinciyi kurmadan önce eskisini kaldır.
1)
www.technopat.net
GPU-Z kaldır.
Lan'ı güncelle buradan, önce birinciyi kur, sonra diğerini. Not: Birinciyi kurmadan önce eskisini kaldır.
1)
Dediklerinizi yaptım CMD'de komutu girince böyle bir şey dedi.
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
.
Dediklerinizi yaptım CMD'de komutu girince böyle bir şey dedi.
Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them.
For online repairs, details are included in the CBS log file located at
windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline
repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag.
.