VIDEO_SCHEDULER INTERNAL ERROR Mavi Ekran Hatası

Mahtanz

Centipat
Selamlar. En az günde bir kez mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar. Sorunun birçok sebebi olabileceğinden bahsedildiğini gördüm.

Bununla ilgili daha önce açılmış konularda. DMP uzantılı dosyaların burada paylaşılabileceği ve yardımcı olunabileceği yazılmış.

Ben de paylaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

One Note

Google Drive

Ekran Görüntüsü.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sorunun var. DDU rehberine göre anlatımı yapıp güncel GPU sürücünüzü kurun. Emülatör kullandığınızda sadece yapıyorsa o emülatörü kullanmayın veya güncellemesi varsa yükleyip deneyin.

Ekran kartı sorunun var. DDU rehberine göre anlatımı yapıp güncel GPU sürücünüzü kurun. Emülatör kullandığınızda sadece yapıyorsa o emülatörü kullanmayın veya güncellemesi varsa yükleyip deneyin.
DDU rehberine göre ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, güncelini yükledim. Emülatör zaman zaman kullanıyorum ancak o açık değilken de aynı sorunla karşılaşmıştım. Emülatör sürümünü de kontrol ettim. İnşallah tekrar olmaz.
İlginiz ve öneriniz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı