Öncelikle merhaba, 1 seneyi aşkın süredir muzdarip olduğum ve önüne geçemediğim bir durum var. Windows 8 kullandığım dönemlerde laptopum iyice yavaşlamaya başladığından format atmıştım. Kurulumu yaptım, güncellemeleri hallettim ve 2 3 gün boyunca sorunsuz kullanırken PUBG Lite oyununda grafik hataları oluşmaya başladı. Sonrasında durum daha da kötüleşerek "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatasını verip hiçbir oyunu açmaz hale geldi(1-2 oyun hariç). Devamında çözüm bulamayanca tekrar format vurdum ve 8.1'e geçtim. Gene aynı hataları alınca ve çözemeyince tekrar formatlayıp Windows 10 kurdum. Fakat Windows 10'da "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatasından ziyade girdiğim her oyunda direk mavi ekran yemeye başladım(VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR). Hatta bu durum Discord'a girdiğimde bile oluyordu. Öyle bir hal aldı ki program kurarken bile setup esnasında yediğim oluyordu. Bir süre uğraştım ettim ve gene verim alamadım. Yaklaşık 1 sene Windows 10'a devam ettim fakat mavi ekranlardan gına geldi. Win 8 de mavi ekran yemiyorum diye geçen hafta Win 8.1'e geri döndüm. Güncelleştirmeler vesayire tamam fakat gene aynı gene aynı. GTA SA deneyeyim dedim ekran dondu, grafikler titreşiyor donuyor falan derken ya direk kapanıyor ya da görüntü sürücüsü hatası alıyorum. En basit oyunlarda bile bu hatayı veriyor. Tek sorun yaşamadığım Minecraft, gerisi hep mavi ekran veya görüntü sürücüsü hatası. Var mıdır fikri olan?